Хороскоп за 4 и 5 юни: Нестандартни срещи за Везните, за Рибите - пари - 24novini.bg

Хороскоп за 4 и 5 юни: Нестандартни срещи за Везните, за Рибите - пари

Пари за Рибите до 5 юни Пари за Рибите до 5 юни
04.06.2020 | 07:00
(0 гласа)

Хороскопът за следващите два дни - 4 и 5 юни, сочи, че чувствата на Овена се задълбочават. Козирогът ще  е новатор. Нестандартни срещи за Везните. Скорпионите пак са в конфликти, а за Рибите - пари и финансови успехи

 

Овен 21 март – 20 април
Може да се разберете по особено неудобни въпроси. 4-и. Запазете самообладание, независимо какво се случва. Ден на колелото. Предстоят рокади на всички нива в живота ни. 5-и. Може да се наблюдава пик на алергии и душевна непоносимост в живота на доста хора в следващите дни. Но вие ще минете „между капките”, ще спечелите от чуждите проблеми и провали, ако се движите в позната и свойска среда.

Телец 21 април – 20 май
Не подминавайте нуждаещите се. 4-и. Внимавайте при делови и лични контакти. Ше получите наготово нужната ви информация. Отнесете се спокойно към всеки проблем и утре ще го разрешите. 5-и. Ден на призив. Събират се единомишленици под знамената на личната активност. Проведете събрания, приемете нови членове и привлечете симпатизанти към групата, в която участвате или ръководите. Стартирайте нови проекти и начинания, подпишете колективни трудови договори. Нищо важно не отлагайте за утре. Вечерта назряват семейни конфликти. Приберете се навреме.

Близнаци 21 май – 21 юни
Днес печели този, който държи в ръката си маслинова клонка, а не брадва. 4-и. Днес полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Поглезете се, идете на козметик и фризьор, направете си маникюра, облечете новите дрехи и се гответе за важни покани и гостувания. 5-и. Девизът на деня за вас е „разделяй и владей”. Защитавате своите дори и да грешат и нападате конкуренцията по незначителни поводи. До вечерта в хороскопа ви се заформя кармичен кръст на планетни сили. Плащания се забавят и ви объркват.

Рак 22 юни – 21 юли
Включваме се към канала на космическата любов, милост и състрадание. 4-и. Ден на полезните продукти, на полезните мисли и усещания. Вслушвайте се в гласа на интуицията, последвайте съветите на близките. 5-и. Благоприятен ден за съвместна и екипна работа. Свикайте семейния и професионален съвет, уредете среща с посредниции и снабдители и по всички възможни начини се опитайте да затворите производствения си цикъл. Препоръчват се сондажи в нова бизнес посока. Преговаряйте за бъдещите условия на договори и поръчки. Добре е да сключите нови или допълнителни договори.

Лъв 22 юли – 22 август
Обърнете повече внимание на тези, които обичате и цените и дано и за вас някой се погрижи. 4-и. Родените в третата декада ще изживеят мъчителна трансформация. Ден на пръстена и колелото. Внимавайте с кого и по какъв повод се обвързвате. 5-и. Чудесен ден за събрания, за делови срещи и разговори на високо ниво. Ще намерите или ще се присъедините към нова група по интереси. Някой ще създаде и своя нов екип и ще влезе в перспективна среда.

Дева 23 август – 22 септември
Подкрепете близките и децата в начинанията им, окажете съдействие на колега и още утре ще бъдете приети в нов екип или в нова благоприятна за развитието ви среда. 4-и. Ще получите нова информация позволяваща да решите стар проблем. Облечете новите дрехи, може да получите неочаквана покана за среща или посещение на важно мероприятие. 5-и. Край с колебанията. Днес трябва да вземете решение на чия страна ще действате и към коя група принадлежите. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение. Родените във втората декада са в тежка позиция.

Везни 23 септември – 22 октомври
Очертават се нестандартни срещи. 4-и. Работете над външния си вид, променете прическа и визия, с което и личното ви излъчване ще се промени. Отделете време за разкрасителни и оздравителни процедури, тествайте нов козметичен продукт. 5-и. Ще почувствате удовлетворение и ще имате ползи, ако в този ден намерите своята група по интереси или се включите в съвместни иницативи с единомишленици. Препоръчва се работа в екип. Където сами не можете да постигнете нищо, ще го постигнете с колективни усилия. Не е все едно с кого ще се свържете и кооперирате. Установените днес съюзи ще важат задълго във времето напред.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Денят започва с конфликт, с неприятности и инциденти, които ще променят програмата ви 4-и. От особено значение днес е да се внимава в дозировката на нещата. Изразът „дозата прави отровата” е личното ви мото и основен принцип в медицината. Ден на полезните продукти, които може и да навредят, ако не се спазва дозировката. Бъдете внимателни и в изказванията си. В желанието да похвалите някого може да развалите отношенията си с друг засегнат в ситуацията. 5-и. Ден на предупреждението, че сам няма да може да се справиш с изискванията на времето. Помислете с кого може да се кооперирате и му се обадете с предложение за съвместна инициатива.

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Всичко, което направите от сърце и с желание да помогнете на някого в трудна ситуация ще се върне като жест на внимание и при вас. 4-и. Отделете време за физическото си здраве, което ще ви осигури и душевен комфорт. Ден на полезните продукти и на процедурите, които ни зареждат, ободрявате и вдъхновяват. 5-и. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение в знака на Стрелеца. В хороскопа ви се задвижва кармичен кръст. Ще се наложат болезнени избори. Не оставайте там, където усещате, че не ви е мястото. До 13-и ще се засилват алергиите и несъвместимостите във физически и духовен план.

Козирог 22 декември – 20 януари
Включете се в дарителски акции и направете едно добро дело. 4-и. Ден на преобразяването. Сега е момента да промените прическа и визия и да наложите нова мода в средата си. 5-и. Денят ни събира в групи по интереси, хоби и разбирания. Не оставайте в изолация. Успехът ще следва тези, които привлекат съмишленици и последователи, които разчупят статуквото и организират по нов начин съвместната работа. Сега е момента да започнете нова дейност, да сформирате доверен екип, да набележите общите цели, задачи и отговорности. Действайте.

Водолей 21 януари – 19 февруари
Ако подадете ръка на някого в труден момент и за вас някой ще се погрижи. 4-и. Бъркате, ако отидете на важни проговори и делови срещи с неподходящо облекло и визия. 5-и. Ден за пътуване, за съвместни делови и творчески инициативи и за преход в нова среда. Всичко предприето ще отваря нови възможности.

Риби 20 февруари – 20 март
Ден на сърцето и любовта. Ще получите подкрепа в неочакван момент. Ще се намери кой да финансира проектите ви. 4-и. Ден за релакс, за посещение на център за разкрасяване и стимулиране. Идете на фитнес и масаж, тествайте нова козметика, погрижете се за тялото си. 5-и. Ще изживеете тежки и притеснителни моменти с родители и деца. Вижте кой от какво има нужда и се погрижете. Луна и Слънце са в квадратура със Слънцето ви и с Марс и Нептун. Бъдете много внимателни и не се движете в несвойствена среда. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение. Затъмнява се женското начало.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...