Хороскоп за 23 май - покана за Овните, усилия за Водолеите - 24novini.bg

Хороскоп за 23 май - покана за Овните, усилия за Водолеите

Овните ще получат покана Овните ще получат покана
23.05.2020 | 07:00
(2 гласа)

Водолеите да не се отчайват, положението може и да е по-зле. Рибите да продължат с поведението си, а Девите да се разсеят с изкуство.

 

Овен

Ще получите покана да отидете на място, на което не сте били до момента. Не се колебайте и отидете. Насладете се на преживяването и не проявявайте скептицизъм към новите начинания и места.

Телец

Постарайте се да не закъснявате за важни срещи, независимо дали са лични, или служебни. Важно е да спазвате правилата, за да постигнете успехите, които желаете. 

Близнаци

Днес не ви очакват никакви промени, които да са ви от полза. Не бъдете скромни и не се отказвайте от предложения, които задоволяват  нуждите ви. 

Рак

Денят не е подходящ да се пуснете по течението и да чакате на готово да дойдат хубавите моменти и щастието. Погрижете се да изпълните задачите си и ще видите, че усилията си заслужават.

Лъв

Не разчитайте някой друг да свърши вашите ангажименти. Крайният резултат може да е толкова незадоволителен, че да ви се наложи да свършите работата отново.

Дева

Имате нужда от почивка. Обърнете се за утеха към изкуството - отидете на концерт, театър или изложба и се отдалечете от всекидневието.

Везни

Ще бъдете похвалени и това ще ви накара да спрете да вършите задълженията си с ентусиазъм. Приемете положителните отзиви като стимул за по-добра работа, а не като стимул за почивка.

Скорпион

Добре е внимателно да разгледате плановете си. Може да се окаже, че сте много далеч от мечтаната цел. Това обаче не означава, че тряжва да се отказвате.

Стрелец

Добре помислете какво правите, с каква цел и в каква посока. Може да се окаже, че не сте на прав път. Добре обмислеет следващите си действия.

Козирог

Представителите на знака са известни с острия си ум и солените си шеги, но днес да внимават с това качество. По-остра закачка може да нарани сериозно половинката ви, ако не си мерите приказките.


Водолей

Мисленето, че цялата трудна работа се е паднала на вас няма да ви помогне да свършите по-бързо със задачите си. Освободете се от критичните и отрицателни мисли, свършете работата си и помнете, че има хора в много по-тежко положение.

Риби

Продължете да действате както в последните няколко дни. Скоро усилията ви ще бъдат възнаградени и ще ви се струват детска игра в сравнение с резултата.
 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...