Хороскоп за 21 май: Огорчение за Водолея, любов за Лъва - 24novini.bg

Хороскоп за 21 май: Огорчение за Водолея, любов за Лъва

Водолеите ще се разочароват, Лъвът е в любовни трепети пак Водолеите ще се разочароват, Лъвът е в любовни трепети пак
21.05.2020 | 07:02
(0 гласа)

Хороскопът за 21 май показва, че Близнаците и Овенът трябва да помагат на хората, Телецът ще получи критики, нова любов за Лъва, а Девите ще получат стар дълг, за Рибите нещата ще станат с чар и усмивка, а Водолеите ще се разочароват

 

Овен - Помагайте днес

Днес до обяд помагайте. Подкрепете нечия инициатива и си пожелайте нещо от сърце. За следобед не допускайте намеси в плановете и живота си. Отделете време да презаредите и внимавайте с парите.

Телец - ще ви критикуват

Днес правете това, за което някой ви помоли, без да питате за подробностите. До обед владеете положението, но после им ариск нещата да се объркат. Не пътувайте и не приемайте неуредени с договор професионални задачи. Родените до 1 май ще изживеят стресови моменти. Вечерта може да бъдете обект на критика и атака. Пазете се физически - възможни са травми.

Близнаци - помогнете, за да получите подарък от съдбата.

Днес се посветете на близък или човек в нужда. Помагайте, защото това ще ви се върне до края на деня. Един малък подарък ще ви изненада и зарадва. За следобед планирайте релаксация и пътуване с приятели.

Рак - проявете щедрост, за да ви се отключат врати

Днес колкото дадете сутринта, толкова ще получите до вечерта. Не подминавайте нуждаещите се. От обед навлизате в богат и плодотворен период. Вечерта предстоят важни срещи. В момента съдбата ви дава допълнителни шансове да изплувате от затрудненията и объркването.

Лъв - нова работа, нова любов

Днес помолете близък за услуга, защото сам няма да се справите. Навлизаме в периода на пръстена и колелото - това е лично и делово обвързване. Ще намерите новата си любов на предстояща бизнес среща, а любовите ви връзки ще ви осигурят и нова работа. Възраждате се.

Дева - ще ви върнат дълг

Утре денят започва с жестове на внимание и неочаквани подаръци. Може да ви върнат дълг. Днес нещата се завъртат за вас - което е било отгоре, тръгва надолу и обратното. Ще се сменят позиции, ще станат рокади. В живота ви може да се появи силен конкурент. Или силна радост, след мъката напоследък.

Везни - решава се стар проблем

Днес навлизате в релаксиращ период. Днес ще трябва много спокойно и без нерви да решавате старите проблеми - сега ще се решат обаче. Затова вечерта си позволете повече приятни моменти, питие, разходка, бар.

Скорпион - преоценете живота си, така не можете да продължавате

Днес обърнете внимание на себе си. Сега е моментът да помислите за живота си - време за равносметка. Цели десетилетия като че ли правите една и съща грешка и все оставате сами и неразбрани - преосмислете подхода си, спрете с тази тайнственост, укротете характера си, спрете с ревността. Днес е добро време за този анализ. Обадете се на близък приятел и направете обратното на това, което винаги сте правили - ще видите ефекта.

Стрелец - ден за уроци от съдбата

Днес не бързайте да искате, а първо се погрижете и дайте всичко от себе си у дома и на работното място. Следобед учете - време е за нови уроци. Лесно ще ги запомните. Може да вземете важен изпит и да покриете норматив. За уикенда планирайте приятни пътувания и посещения при роднини. На прага сте на интимно обвързване.

Козирог - важни срещи и любовна разсеяност

Днес сутринта е натоварена с работа и ангажименти и вие отхвърляте задълженията с лекота. Добре е да починете, да спортувате, да смените средата. Предстоят ви важни срещи, на които ще бъдете оглеждани и преценявани. Бъдете себе си и добре подготвени за това, въпреки че любовта ви разсейва.

Водолей - опасен дразнител ще ви изнерви

Днес не ви върви в преговори и връзки. В живота ви може да се появи опасен дразнител. Родените в първата декада ще изживеят стресови моменти, може да разберат за изневери и да изневерят. Шефовете ще предпочетат някой, който не е дал повече от вас, но има връзки. Ще ви натъжи поредното житейско разочарование и несправедливост. Но после идва добър период.

Риби - опитайте с чар и усмивка

Днес сменяте тактиката и където не е ставало с натиск и обещания, може да опитате с личен чар и усмивка. Ще успеете в нещо, в което отдавна опитвате. Ще се пробвате да се измъкнете от оковите на ограничаваща връзка. Стар проблем ще се разреши и всичко тръгва за вас по мед и масло.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...