Хороскоп до 24 май: Суета за Овните, флиртове за Козирога - 24novini.bg

Хороскоп до 24 май: Суета за Овните, флиртове за Козирога

Флиртове и увлечения за Козирога Флиртове и увлечения за Козирога
20.05.2020 | 07:04
(2 гласа)

Хороскопът за седмицата от 18 до 24 май показва, че Овните ще проявяват суета, Телецът ще е недоволен, Везните ще се сдобрят с човек, на когото държат, флиртове и увлечения за Козирога, а за Водолея - успехи в работата

 

 

Овен
През тази седмица може да постигнете много. Това ще стане само, ако разчитате на вашите собствени сили. Всяка помощ сега може повече да навреди, отколкото да помогне. Опитайте се да устоите на изкушение. В сряда ви очаква добра новина, свързана с бизнеса ви. В петък не проявявайте прекалена суета. През почивните дни се опитайте да се откъснете от всичко с помощта на природата и хубавата музика. Не прекалявайте с алкохола.

Телец
През тази седмица не се опитвайте да докажете превъзходството си над половинката ви. В любовта тази игра е забранена. Освен това не позволявайте на ревността да ви заслепи. Очаква ви активна кореспонденция, срещи с различни хора, кратки пътувания. Още от първия ден трябва да запретнете ръкави и да започнете на пълна скорост. Всяка минута е важна, за да може да реализирате плановете си. В сряда си легнете рано, тъй като четвъртък ще е най-натовареният ви ден.

Близнаци
Седмицата не обещава нещата да се случат лесно. Събития обаче няма да липсват. Опитайте се да сдържате недоволството си, особено в края на периода. Проявете повече внимание към проблемите на партньора ви. Отдавна чакате награда за усилията ви и съвсем заслужено ще получите своята нова доза самочувствие. Мнението ви ще е търсено и закон за другите. Важното е да запазите връзка с реалността и да не се възгордявате, за да не слезете прекалено бързо от пиедестала, на който се намирате в момента.

Рак
Разногласията не винаги трябва да прерастват в спор. Това е напразно губене на време. Конфликтът между вас и партньорът ви изобщо не е толкова сериозен, колкото се опитвате да го представите. Нека чуждите истории не ви съблазняват толкова много. Съобразявайте се с интересите на деловите си партньори и не се борете на всяка цена да стане вашето. Седмицата е важна за това да обърнете повече внимание на здравето си, особено ако имате проблеми със зъбите.

Лъв
През тази седмица не пришпорвайте събитията. За всичко си има време. Вслушайте се в интуицията си и направете така, както ви подсказва сърцето. Ако имате възможност отложете изпълнението на по-сериозните задачи за друг период. Сега време да въвеждане на ред в личните отношения и творчество. Възможно е да бъдете зарадвани с новина, свързана с партньора ви. Той ще има успех, който ще засегне и вас в положителен смисъл, така че не ревнувайте.

Дева
През тази седмица ще сте настроени бойно на любовния фронт. И ще успеете да спечелите битката. Опитайте се да не проявявате капризи и да не дразните любимия човек. Поне не толкова скоро след началото на връзката ви. Смело правете планове за бъдещето. В личен план е добре да се придържате към принципите си. Четвъртък ще е ден, в който ще бъдат подложени на изпитание дълбочината и искреността на отношенията ви с партньора.

Везни
През тази седмица бъдете великодушни. Опитайте се да не се ядосвайте и да проявите благородство. Направете първата крачка към сдобряването. Постиженията и успехите, които сте натрупали до момента, действително са нещо, с което можете да се гордеете, но това не означава, че трябва да спирате до тук. Не се страхувайте от промените или към връщане към миналото. Сега е точното време за примирие и възобновяване на стари отношения с приятели от миналото.

Скорпион
През тази седмица личният ви живота ще е най-важната тема за вас. Ако ви се случи нещо хубаво не се чудете каква е цената му. Оставете на заден план своите страхове и тревоги. В петък може да спечелите важен човек на своя страна. Очакват ви приятни моменти с децата ви. Мълчанието е злато, много е важно да се придържате към този принцип в отношенията ви с партньора ви през тази седмица.

Стрелец
Тази седмица може да положи началото на нова връзка. Смело си организирайте среща и действайте направо. Все пак правете разлика между реалността и мечтите. Във вторник ви очаква среща с приятел, от която ще произтече положителна последица за бизнеса ви. През почивните дни обърнете повече внимание на близките ви и дори може да помислите за това да им направите подарък.

Козирог
В началото на седмицата ви очаква ново увлечение. Не приемайте обикновения флирт за нещо фатално и дълбоко. Случката ще ви даде самочувствие и вяра в собствените ви възможности. Ако се чудите кога да си насрочите среща, то най-подходящият ден за това е сряда. Избягвайте за тази цел вторника. В работата ви може да възникнат малки, но лесно разрешими проблеми. За съжаление те ще отнемат доста от времето и нервите ви. Не губете и за миг увереност в силите и уменията си. В сряда ще ви бъде гарантирана подкрепата от важни за вас хора в критична ситуация. През уикенда не се очакват неприятности.

Водолей
Звездите обещават една почти безоблачна седмица. Идилията в отношенията ви с половинката ще бъде почти перфектна. След това обаче може да се появят някои конфликти. Което е напълно нормално. Ще ви се наложи да разчитате единствено на вашите собствени сили, но резултатът ще ви накара да се гордеете със себе си. Най-трудната задача оставете за изпълнение във вторник. В сряда не отвличайте вниманието си със странични неща, ще имате шанса да отметнете много задачи при това без да се чувствате много натоварени.

Риби
През тази седмица ви очаква успех в любовта. Неочаквано познанство може да промени живота ви. Най-успешните дни за това ще са четвъртък и петък. В личен план началото на седмицата може да ви се стори малко напрегнато и тревожно. След сряда обаче напрежението ще спадне и ще отстъпи място на разбирателството в отношенията с любимия ви човек. Опитайте се да запазите това, което сте съградили. Не отмъщавайте ако сте се почувствали засегнати.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...