Хороскоп за 16 май: Изненади за Скорпиона, за Стрелеца - късмет - 24novini.bg

Хороскоп за 16 май: Изненади за Скорпиона, за Стрелеца - късмет

За Скорпиона - интимни изненади днес За Скорпиона - интимни изненади днес
16.05.2020 | 07:03
(0 гласа)

Днес разчитайте само на себе си, не търсете вина у другите за проблемите в дома ви или в семейството. Близнаците днес да се пазят от финансови загуби, нова страница в живота на Рака и Везните, приятна изненада в интимната сфера за Скорпиона, а за Стрелеца - късмет.

Бъдете предпазливи при споделяне на лични преживявания с приятели.

Всъщност това ще ви помогне да поразчистите обкръжението си от неискрени хора. Събота вещае неочаквани новини от финансов характер.

Овен
Днес използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Благоприятен ден за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Телец
Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Не е желателно да взимате пари на заем. Грижете се добре за здравето си. Събота е доста успешен за партньорство, но и предстои да прелистите нова страница в отношенията ви. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Близнаци
Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Рак
Събота не е еднозначен ден за Раците. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Този ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. С малко пари можете да постигнете много. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви.

Лъв
Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. В събота добре ще Ви се отразява плуването. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на този ден ще сте доволни. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Дева
В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Малко по-нервен е днешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Везни
Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Този ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Събота ще е също благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Скорпион
Събота ще е доста успешен ден за представителите на Скорпион. Най-важното е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Бъдете отговорни към работата си. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Стрелец
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Работата Ви изостава. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вечерта късметът ще Ви следва и в любовта и повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Козирог
Съботният ден ще е силно активен и ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Обърнете внимание на дома си и на здравето си. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат този ден извън дома си, търсейки разнообразие. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Водолей
В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Днес ще е подходящ за занимания с изкуство. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Риби
Този ден ще обещава да бъде просто забележителен, ще е благоприятен и за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Съботният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...