Хороскоп с ретрограден Юпитер от 14 май: Неустоим сексапил на Лъва - 24novini.bg

Хороскоп с ретрограден Юпитер от 14 май: Неустоим сексапил на Лъва

За Лъва неустоим сексапил заради ретроградните планети За Лъва неустоим сексапил заради ретроградните планети
14.05.2020 | 07:05
(2 гласа)

От 12 май Меркурий влезе в Близнаци, от 13 май Венера е ретроградна, а Марс влиза в Риби. От днес, 14 май, Юпитер също е вече ретрограден. Това предвещава поне седното: Лъвът ще излъчва сексапил и никой няма да може да му устои, Козирогът и Ракът ще срещнат стара любов, а тя може и да остане при тях, Везните ще преосмислят връзките си, загуба на пари и влияние и нестабилна любов за Скорпиона, за Водолеите пък е точно обратното - идва нова любов.

Овен – Много положителни промени се очакват в личния ви живот при мнозина. Ще бъдете изпълнени с романтика. Без сами да го очаквате, можете да се увлечете от красив/а непознат/а. Съдбата ще изисква от вас съзнателни усилия и енергична активност. Ще са необходими повече действия и амбиции, за  да намерите нови възможности за лична и професионална реализация или да направите важни промени. Благоприятно време за реорганизация на семейните ви дела, предвид настоящата ситуация в страната. Не действайте импулсивно и внимателно обмисляйте конкретната ситуация. Последният месец на пролетта трябва да бъде посветен на самоусъвършенстването. От 13 май Венера започва да се движи ретроградно, така че през останалото време на месеца вероятно ще има забавяне в работата и делата ви. Възможни са пропадане на споразумения, трудности при разрешаването на конфликти и други неприятности. Но не се безпокойте, всичко това е временно. Съответно този период е нежелателно да планирате ангажименти, сватби, начало на съвместния живот. Отношенията могат да завършат по тъжен начин. Ще има причини за конфронтация и конфликти, ще има поводи и за радост и удовлетворение.

Телец – Голям е шансът точно в този месец изведнъж да срещнете някой, който ще отговори на повечето от вашите любовни нужди. Но все пак бъдете безкрайно внимателни и не толкова доверчиви. Съвпад на Меркурий с Уран във вашия знак, тоест още в самото начало на май ви се даде възможност за нови идеи и какви нови проекти да стартирате. Най-важното е да разработите идеите си и да започнете да се организирате, за да ги реализирате. Венера ще влезе в квадратура с Нептун, поради което ще бъдете възпрепятствани от липсата на материални и финансови ресурси. Меркурий ще направи секстил с Нептун и тригон с Плутон и Юпитер, което ще ви даде добър усет как да се приспособите към текущата ситуация в бизнеса (работата си) и финансовата област и как да запазите стабилни приходите си. Човек на по-високо положение, ще ви помогне, като ви подкрепя. Ще станете много по-спокойни от преди.  Някои от негативните тенденции този месец са свързани с нежелани състояния на меланхолия, летаргия, безразличие или прекомерна чувствителност към думите и действията на хората около вас. Не бива обаче дълго време да изпадате в пасивно състояние. Някои събития ще ви изненадат, защото ще ви дадат нови възможности за изпълнение на ваши планове или идеи. Ще имате променливо и нестабилно здраве, защото ще бъдете много чувствителни към стресови обстоятелства. Трябва да се постараете да намирате време, за да възстановите енергията си. Някои Телци са застрашени от сезонни алергии. Като цяло ще бъдат добри отношенията ви с партньорите ви, само понякога чувствата ви ще бъдат променливи. Свободните представители на знака през май ще бъдат много активни в социалните мрежи и в различни сайтове за запознанства. Ще имат интензивна комуникация и не малко от вас ще попаднат на интересни хора.

Близнаци – След 12-ти (до 28 май) Меркурий пристига във вашия знак и се присъединява към Венера за сантиментална разходка, пълна с приказки! Отличен комуникатор, Меркурий насърчава вашите усилия за общуване. От 14 май Марс премина в знака Риби. Ще бъдете заети с редица различни дела, което постепенно ще ви изтощи, защото ще ви бъде трудно да организирате всичко. Сатурн, Венера и Юпитер ще станат ретроградни през втората десетдневка на май. Що се отнася до любовта, ще се чувствате добре. Трябва да разберете, че при сегашната ситуация всичко се променя. Ретроградните планети ще ви забавят в развитието на големи и дългосрочни проекти, ще ви затруднят финансово и ще бъдете принудени да отделите много време и усилия, за да функционирате оптимално. Ще трябва да се приспособите към обстоятелствата. През третата десетдневка на май Слънцето ще влезе във вашия знак и вашият авторитет и лидерство ще излязат на преден план. Безработните Близнаци ще могат да започнат нещо, което могат да правят от дома си. Това може да бъде работа на непълно работно време или на свободна практика. Покажете на всички, че има потенциал във вас и че имате добър шанс да заблестите в непосредствената си среда. Ще бъдете чувствителни към стрес и са възможни психосоматични разстройства. През втората половина на май ще имате стабилно здраве и вашият имунитет ще се повиши.

Рак - От 14 май, днес, Юпитер ще бъде ретрограден, което ще доведе до спад на имунитета ви. Започва уморителен за мнозина Раци период, тъй като повечето от планетите преминават през земните знаци. Липсата на вода, вашият основен елемент, ще промени темперамента ви и ще ви накара да искате да се затворите вътре в черупката си. Ситуацията показва, че трябва внимателно да претегляте всяка стъпка, за да не се обърнат нещата срещу вас в бъдеще. Марс ще влезе в Риби през втората десетдневка на месеца и ще ви донесе промяна и нестабилност в работата и кариерата. Избягвайте нови инвестиции и следете разходите. Да имате Юпитер в опозиция със сигурност не е добра новина, но тази планета, (планетата на голям късмет) иска само да разберете, че в определени моменти от живота е необходимо да нямате доверие на някои хора, не вярвайте във всичко, което ви е обещано и продължете сами, но с много внимание. Сатурн може да доведе при някои до песимизъм, чувство на самота, депресия и ограничения.  Ще ви е трудно да се отпуснете и да се забавлявате. Може да се върне стара любов в живота ви или повторение на уроци, които не сте усвоили. За съжаление присъствието на Венера в дванадесетия астрологичен сектор на вашия хороскоп (домът на изпитанията) означава, че можете да срещнете големи и малки пречки в любовта. Ще почувствате, че връзката ви с любимия човек става малко монотонна и отношенията по-хладни. Слънцето ще направи тригон със Сатурн през втората половина на май и ще ви позволи да установите хармония и стабилност с любимия човек, като успеете да постигнете една важна обща цел. Това ще внесе свежест във връзката ви с партньора ви. Ще имате повече време за споделяне на интимни моменти. Вашето здраве ще бъде стабилно през първата половина на май. Ще се придържате към всички превантивни здравни мерки и ще бъдете дисциплинирани във всичко. Ще ви липсва движение, така че ще трябва да го компенсирате с ежедневните физически упражнения.

Лъв –  Ще излъчвате чувственост и сексапил и никой няма да остане безразличен към външния ви вид. Когато Венера започна своето ретроградно движение на 13 май, някой от приятелите ви ще започне да се отдалечава от вас. В началото на май имахте един лош аспект на Венера и Нептун (планетата на заблудата и измамите), който ви накара да бъркате и да направите грешен ход. Борихте се смело с всички несгоди, пречки, ангажименти, които тепърва започват да се трупат. Оптимизмът ще ви изпълни. Работете върху повишаване на имунитета. Също така намирайте начини да се отпуснете и да намалите стреса. Необходимо е да спортувате редовно, но и да почивате достатъчно добре, за да повишите енергийното си ниво. Когато става въпрос за сериозни любовни връзки, време е за малко почивка. Въпреки че сте изпълнени с енергия и желание да си партнирате, всичко в тези дни се свежда повече до платонични контакти. Марс може да създаде напрежение в партньорствата ви. Ако прекарвате прекалено много време заедно, можете започнете да се изнервяте един друг. Разговорите и честността най-много ще ви помогнат да се справите с емоционалните смущения. Възможно е да влезете в тайни отношения. Свободните членове на знака ще имат възможност да блестят и да се открояват и по този начин да бъдат забелязани от противоположния пол. 

Дева – До края на май ще вложите цялата си енергия в професионалното поле. Въпреки проблемите, които могат да възникнат, ако знаете как да се справите с тях умело, дори бихте могли да бъдете в по-добра позиция, отколкото сте били преди. Сатурн, преминаващ през сектора на вашето здраве, ще премине в ретроградна фаза на 11 май, причинявайки спад на имунитета ви. Ще ви трябва повече почивка, тъй като лесно ще се изморявате. Вашата чувствителност към стрес ще бъде засилена, което ще доведе в някои случаи до психосоматични разстройства. Имунитетът ви ще се засили през третата десетдневка на май и здравето ви ще стане по-стабилно. Избягвайте тайни във вашата връзка, тъй като това може да доведе до загуба на доверие и сериозни негативни последици. През втората половина на май Юпитер, който се намира във вашия сектор на любовта, ще премине в ретроградно движение и ще доведе до студенина и отчуждение между вас и любимия човек. Правете всичко възможно да разрешите разногласията, като говорите честно и обръщате повече внимание и проявявате състрадание към любимия човек. Най-важното ще бъде да внесете нещо ново във връзката си, за да не бъдете затиснати от монотонността. Тъй като Девите са взискателни и перфекционисти и в любовта, поради това на свободните представители на знака им е трудно да намерят подходящ партньор. Ще ви бъде трудно да откриете човек, с когото можете да намерите достатъчно общи неща, с който да поискате да се свържете. Мечтаете за изящество и поставяте всеки под лупа.

Везни – Марс влезе в Риби на 13 май и допълнително влияе върху нестабилността във взаимоотношенията с вашия партньор. И двамата ще променяте настроенията си често и ще бъде трудно да се хармонизирате. Ще се стабилизирате в края на май. Много Везни в партньорствата ще преминат през напрежение и преосмисляне на отношенията и връзките. Този месец май започна за вас малко нервно и колебливо. Венера в квадратура с Нептун в началото на месеца ви донесе трудности и липса на подкрепа. Вече преминахте през някои изпитания, които ще определят вашето основно развитие в бъдеще. Може да има някои промени свързани с работата ви. Ще бъдете по-добре организирани в областта на парите и ще планирате добре своите приходи и разходи. Май благоприятства краткосрочните планове. Бъдещето е изключително интересно и привлекателно, като магнит. Ще бъдете по-чувствителни и сантиментални. Решени да наложите своето виждане, вие ще защитавате своите гледни точки, дори срещу мнението на другите. Цялата тази сила обаче също крие безпокойство и нервност, така че може да реагирате зле на най-малката провокация. Сатурн ще ви помогне да възстановите контакт с реалността, като същевременно ще премахнете всичко, което не е функционално за вашия растеж. Меркурий в секстил с Нептун и тригон с Плутон и Юпитер през първата половина на месеца ще ви дадат усещане как да преодолеете препятствията. Този месец ще подновите приятелството с човек, с когото сте имали интересни преживявания в миналото. Първата десетдневка на май ще прекарате в приятно общуване с любимия човек и ще измислите как да запълните времето си заедно. От 14 май обаче Меркурий ще се изправи в квадратура с Марс и ще има преходни раздори, когато докосвате теми, които ще разпалят напрежението между вас двамата. Имате нужда от повече толерантност.

Скорпион - Венера, която вече е ретроградна - от 13 май - и това ще донесе частично охлаждане между вас и любимия човек. Механизмите, които използвате за постигане на целите си, обикновено са донякъде манипулативни и понякога принудителни. Този месец поради засиленото напрежение в ежедневието ви, трудно ще вземате бързи решения и често ще възникват конфликти дори с тези, от които най-малко очаквате. Връзката на Меркурий с Уран в началото на май ще ви мотивира да дадете на емоционалния си партньор поредица от предложения за това как можете да прекарате време заедно и как да обновите връзката си, да внесете свежест в отношенията си. Скорпионите, които все още нямат партньор/ка, могат да го/я намерят в широкия си приятелски кръг. Уран ще предостави на някои любов от пръв поглед. Мнозина ще имат голямо желание за нови преживявания. Влиянието на новите хора върху живота ви ще бъде положително. През целият месец ще срещате спънки, които ще попречат на изпълнението на работните ангажименти. Това може да бъде забавяне при подписване на договори, отпускане на кредити и т.н. Ще срещнете затруднения и в други сфери. Меркурий в секстил с Нептун и тригон с Плутон и Юпитер, ще ви позволи по-добре да планирате и организирате дейностите си с бизнес партньорите. Ще успеете в преговорите и сферата на търговията. Избягвайте страничните флиртове, ако държите на човека до себе си. На романтично ниво някои представители на знака няма да могат да установят стабилни отношения.

Стрелец – Марс влезе в знака Риби на 13 май и от днес ще изисква от вас да пренасочите енергията си към изпълнение на незабавни и приоритетни ангажименти и спазване на крайните срокове. През месеца ще бъдете въвлечени в конфликтни ситуации. Това ще наруши доброто ви настроение. Неведнъж ще ви се наложи да сдържате изблици на ярост. Ключовата дума ще бъде да останете спокойни във всички ситуации, за да получите предимства.  Ще се изправите пред най-значимите промени. Решителността ви ще се засили. Външните събития могат да ви накарат да реагирате малко студено, безкомпромисно и подозрително. Сатурн във Водолей ще ви забавя и ще ви кара да мислите за всяка стъпка, която предприемате. Ще има моменти, когато ще се проявят някои леки неразположения, но възстановителната ви сила ще ви позволи бързо да се оправите и да се върнете на арената на живота без последствия. Правилната диета и здравословният и редовен живот ще бъдат най-доброто средство за справяне с тази липса на енергия. Съвпада на Меркурий със Слънцето през първата десетдневка на май ви позволи да се разбирате по-добре с любимия човек чрез взаимни компромиси. Освен това внесе нещо ново във връзката ви, което ще ви позволи да бъдете по-близо един до друг и ще засили емоциите ви. Ще ви изпълни с удоволствие до края на месеца. Давате много обич, но също така очаквате много. Имате нужда от пространство и свобода, но се нуждаете и от внимание.

Козирог – След 13 май, тоест от днес, когато Венера стана вече ретроградна, е възможно подновяване на отношенията с бивш партньор/ка .Сега трябва да се мобилизирате и да започнете да участвате пряко във всички текущи дела. Все пак май ще бъде благоприятен месец за промени, свързани с вас, работата и целите в живота. Ще  се сблъскате с неприятности и трудности. Като цяло сте активни и много амбициозни, поради което поемате твърде много отговорности. Меркурий ще е в съвпад с Уран от самото начало на май и ще ви донесе редица нови идеи, така че да можете да получите необходимата подкрепа за стартиране на нови проекти. Тези, които искат да постигнат добри резултати и да напреднат в кариерата си, трябва да бъдат инициативни и иновативни. Не трябва обаче да поемате инициативата, ако не сте уверени в себе си, в противен случай рискувате да изпаднете в неприятно положение. Ще бъдете неприятно изненадани от отношението на човек, когото сте считали за свой приятел. Водачите на превозни средства трябва да бъдат особено внимателни при шофиране. Като цяло ще сте в по-добра позиция от предишния месец. Семейните ангажименти ще бъдат ваш приоритет. Този месец може да бъде решаващ за вас във връзка с личния ви живот. Очакват ви значителни промени в любовните и социалните отношения. Съществуват всички условия за започване на нова връзка за свободните Козирози, както и за хармонизиране на настоящите отношения при обвързаните.

Водолей - През втората десетдневка на май Сатурн, Венера и Юпитер вече са в ретроградни фази. Но Венера, която ще преминава през вашия сектор на любовта, ще увеличава привлекателността, сексапилът и чарът ви в очите на противоположния пол. Много от вас ще могат да срещнат любовта, която търсят. Ще бъдете обременени с ангажименти, които значително ще забавят вашите планове. Този месец ще бъде доста емоционален за вас, бъдете по-толерантни и внимателни към близките си. Намирайте време да се отпускате по-често, да си почивате, да се занимавате с любимото си хоби. Имайте търпение. Късметът ще бъде с вас. Можете да правите почти всичко, което ви харесва и вие ще бъдете господари на положението цял месец! Транзитът на Марс през вашия знак през първата половина на май, ще ви дава вътрешна сила, с която да решавате проблемите. Сега поставяте основите за създаването на вашето бъдеще. Ще успеете да привлечете на своя страна нужните хора. Звездите ви съветват, че не е нужно да бързате. Не забравяйте, че всяко нещо си има своето време и място. Не давайте пари на заем.  Можете да промените визията си за живота, а причината за това може да бъде ново познание или приятел, който ще влезе в ролята на духовен наставник. Последният пролетен месец обещава на представителите на въздушният знак множество интересни срещи и нови запознанства. Този период обещава да бъде наситен със събития, сексапил и романтика.

Риби – Съвпадът на Меркурий и Уран ще ви позволи да внесете нещо ново в емоционалната си връзка. И двамата с партньора ви ще сте в настроение за интензивна комуникация, която ще ви зарадва и ще ви позволи да се сближите и да направите общи планове. Меркурий, управителят на вашия сектор на партньорството и брака, формира хармонични аспекти, така че може да се очакват положителни промени в личния живот. Венера става ретроградна от 14 май, днес, което може да донесе повторение на обстоятелства, които сте изпитали по-рано. Възможно е да се съберете отново с предишен любим/а или да започнете любовна връзка с човек, когото познавате отдавна, а отношенията ви са били само приятелски. Можете да постигнете успех във всяка работа. Във финансово отношение първата половина на месеца е доста противоречиво време, тъй като Марс (управителят на сектора на финансите ви) прави транзит в дванадесетия ви дом, а Венера образува квадратура с Нептун. Такова планетарно влияние може да доведе до загуби поради небрежност, измама. Ще трябва да обърнете внимание на финансовите въпроси, на разпределението на семейния бюджет. Юпитер, който управлява сектора на кариерата при вас, започва да се движи ретроградно през втората половина на месеца, което означава връщане към изоставени проекти и стари бизнес идеи. В тяхното изпълнение можете да разчитате на подкрепата на приятел, колега или други. Избягвайте да реагирате бързо на думите и действията на партньора си и не избухвайте.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...