Хороскоп до 2 април: За Везните - любов, за Лъва - хубави вести - 24novini.bg

Хороскоп до 2 април: За Везните - любов, за Лъва - хубави вести

За Везните - любовни трепети За Везните - любовни трепети
29.03.2020 | 07:00
(0 гласа)

За следващата седмица от 29-ти март до 3 април звездите вещаят за Скорпионите намиране на изход от трудната ситуация, за Рибите - интимни препети, а за Везните и Близнаците - любовни приключения.

 

 

Овен 21 март – 20 април

Предстоят ви любов и приятни срещи. На 29-и ще има развитие проект свързан с чужбина. Чакайте обаждания и предложения. Стават актуални работи и дейности, които в миналото прибързано сте прекратили. От 30-и Марс вече ще ви гледа в благоприятен аспект, така че агресията ще се превърне в делова активност и работата ще потръгне. Внимавайте какво споделяте, къде оставяте важни документи и бележки. На 31-и до обед ви се предлагат нови варианти за работа и печалба. Не планирайте включване в необмислени начинания. Не е добре в този ден да се разделяте прибързано с когото и да било. 1 и 2-и носят повече рискове. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Контролирайте емоциите и не бързайте. На работното място и у дома не заемайте крайни позиции. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо.

Телец 21 април – 20 май

Правите важен избор и на работното място в понеделник. Аспектът покровителства любовните връзки, но има и доста меркантилна насоченост. На 29-и до обед задвижете важен проект и инициатива. Разговорите след това ще протичат в мъглата на недоизказаното и несподеленото. Криво ще ви разберат, а и вие криво ще отсъдите поради липса на достатъчно информация. От 31-и в живота ви ще се появи дразнител, който ще провали плановете ви в петък. Ще бъдете принудени да се откажете от важна инициатива. На 1-2-и ще доминирате. Съобразете се с изискванията на момента. Ако проявите такт, разбиране и дипломатичност ще постигнете повече. Пазете свои и чужди тайни.

Близнаци 21 май – 21 юни

Този период ще ви постави пред емоционални и любовни предизвикателства. В живота ви ще доминира грижата за другите. Задръжките падат. На 29-30-и взимате разпоредителни решения и околните ще се съобразят. Очертават се пътувания, подновяват се спрени контакти с хора и фирми от страната и от чужбина. Сънищата показват с какво да се приключи. На 31-и действайте активно до обед след това дайте шанс да другите да се изявяват. Започвате съвместна дейност, която преди е била невъзможна. На 1-ви ще се пускат вредни слухове, ще се провокират страховете и съмненията на околните. Не се опитвайте нищо на никого да доказвате. На 2-и ще намерите нужната подкрепа и ресурсите, които ще ви осигурят стабилност на работата и доходите. На 3-и Венера ще навлезе във вашия знак и ще обагри с емоционално розово дори и най-сивите ви задължения.

Рак 22 юни – 21 юли

В този ден е добре да се действа по инстинкт, а не по разум. Ще се наложат пътувания. 29-и идва с обаждания от чужбина, последвани от пазарлъци и ултиматуми. Намерете начин за друг вид комуникация и работа от дома. Ще бъдете улеснени в тази посока. 30-и ви залива с безкрайни спорове кое как да стане, да се направи и осъществи. Пазете си документацията. Каквото загубите трудно ще възстановите. Внимавайте какво си пожелавате. На 31-и е време за преоценка и преместване. Обединете интересите на фамилията, забравете дребните разправии. 1-2-и ви поставят в графата на длъжниците. Ще се взимат болезнени решения, ще се актуализира бюджета. Приключете каквото сте обещали. Контролирайте емоциите, не правете коментари. 3-и очертава нова посока. Враждите и ежбите да се забравят в името на оцеляването на рода. Сега е моментът да се обединят ресурси и интереси. Погрижете се за родители, близки и роднини.

Лъв 22 юли – 22 август

Не си правете тънки сметки по отношение на чувствата. Вероятни са опити за изнудване и използване. 29-и носи откровение за бъдещето. Идват чакани вести и обаждания. Ще разберете какво се случва с близък, който е далече. 30-и започва с неразбории, объркващи сигнали и нареждания. Марс вече ви гледа в опозиция, затягате коланите. Ще се наложи да се поставят и изпълняват условия. Някъде ситуацията ще излезе от контрол. 31-и стопява дистанциите с нужните ви хора. Препоръчително е в този ден да си прощаваме взаимно греховете, да си даваме отсрочка във взимането на неблагоприятни за семейството и за работата ни решения. От обед на 1 до обед на 2-и не предприемайте нищо съществено. Там където се предлага само един избор има и резервен вариант и право на достъп, но само за добре информираните. Отложете важните действия за петък.

Дева 23 август – 22 септември

Луна и Венера ви облъчват с хармонична енергия от знака на Телеца. В следващите дни обстановката се променя коренно. Изпадате в неприятни положения и отношения, в които ще се ядосвате, ще се почувствате ограбени и ощетени. На 29-и смирете недоволството, за да не привлечете чуждата неприязън и агресия. Обадете се на тези, за които мислите. На 30-и внимавайте какво си пожелавате, какво коментирате и изказвате като лично мнение или препоръка. Може да навлезете в непознати и забранени води. До 31-и на обед не излизайте от средата си. В следващите дни постигате целта си. Не взимайте важни решения и не подписвайте нови договори. Ако почувствате някаква тежест в душата обърнете се към по духовна храна и подновете тренировките. В петък работата ви потръгва. Това на първо време ще освежи емоционалния ви и чувствен живот, но после ще се наложи да вземете тежки решения.

Везни 23 септември – 22 октомври

В неделя чакайте новини от близки, които са далече. Ще откриете истинския смисъл на едно партньорство и задължение, което в миналото ви е тежало. От 30-и навлизате в нов режим на делова активност. Радвайте се на това, което получавате и имате. Марс ви подкрепя от знака на Водолея. Разпределят се задължения и дългове. 31-и започва с напразно суетене и размяна на остри реплики. В този ден греховете се прощават, а за някой и натрупаните сметки се опрощават. Но до 1-и на обед много добра работа ще свършите. Ще спечелят тези, които влезат в група с по-голямо право на достъп и свобода на действие. На 2-и не се оправдавайте и не давайте изявления. Постепенно намирате вярната посока и вечерта сте на точното място. Важното отлагайте за петък, когато правите силен ход. Енергията ви търси поле за изява и ако не го получи ще се вкисне в тялото ви.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луна и Венера ви гледат в опозиция. В неделя всичко си идва на мястото. Ден на лично откровение. Ще ви станат ясни нещата, които преди не сте разбирали. Ще намерите изход от зациклено положение. От 30-и и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Ще се наложи да се посвиете и ограничите. Внимавайте и не влизайте в разправии с органите на реда. 31-и идва с конфликти и агресия във връзките с околните за родените до 1 ноември. Ден на вербалната магия. Внимавайте какво и как коментирате, за да не засегнете нечии интереси. На 1-2-и постигате максималното в ситуацията и определяте приоритетите. Някой ще се уреди и с допълнителна работа. В петък прибързаната и необуздана реакция може да ви вкара в неприятности. Каквото сам си направиш никой не може да ти го направи и причини.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Чакат ви предизвикателства тази седмица. В следващите три дни ще ближете рани, ще се налага да се обяснявате с партньора, ако не се явите навреме. На 29- и противопоказни са всякакви диети и ограничения. Единственият ден в този месец, в който храната се изгаря без остатък в организма ни. 30-и носи объркващи сигнали. Очертава се компроматна атака и опити да ви изместят от позициите, които сте заели. Не приемайте съвети и не позволявайте вмешателство. 31-и започва със забрани. Положението се затяга, може да се въведе по-строг режим на всички нива в живота ни. На 1-и ще намерите и доставите нужните ви лекарства и материали. Прокарвате някои идеи до обед, но след това до 3-и ще сте на нечие разпореждане. 3-и отпушва личната ви инициатива, и ви дава шанс да влезете в нова пазарна ниша.

Козирог 22 декември – 20 януари

След Сатурн, и Марс ще напусне вашия знак и постепенно животът и работата ви ще влязат в новия ритъм. Предстои един магичен и разтоварващ ден, в който всеки ще работи за едно по-добро бъдеще. 30-31-и дават нови сигнали и варианти. Някой отива за сол или пипер и остава при съседа или съседката. Така може да срещнете новата си любов. Режимът у дома ще се затегне, приятелските връзки ще се ограничат, ще има по-голяма избирателност в контактите, животът ви ще се концентрира на точно определено място. На 1-2-и се въздържайте от прибързани инициативи. Върнете се към старото си хоби, може да си помогнете на бюджета. Запазете неутралитет и си дайте отсрочка. Не отивайте в крайности, не взимайте еднолични решения. 3-и ще отпуши поне едно направление в живота ви, ще намерите своята ниша в кризата. Заемете се с благоустройството на дома, не поглеждайте в чуждата градина и не прескачайте в чуждото семейно легло.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В следващите дни ви предстои тотална реорганизация, особено ако от доста време протакате промените. На 29-и давате последен шанс на някой да влезе в релси и да си поеме отговорностите, така както и вие го правите. 30-31-и ще изискват поставяне на условия и ултиматуми. Марс навлиза във вашия знак и среща Сатурн, а този аспект ограничава безапелационно връзки, срещи и организирани мероприятия. Не пътувайте, особено ако имате технически проблем. Нищо не върви по план. На 1-и върнете се към личното си хоби и направете така, че то да работи за вас в кризата. 2-3-и са рискови. Ще направите болезнена равносметка на връзките си. Очертават се предателства на различни нива. Пазете си документацията и не се предоверявайте. Тези, от които зависите ще се опитат да ви използват за личните си цели и интереси.

Риби 20 февруари – 20 март

Любовта пърха около вас и в душата ви. Вървите към нови връзки. Диетите са противопоказни. До 1-и стягате коланите и в живота ви се появяват допълнителни ограничения. На 29-и ще бъдете поставени в ограничаващи обстоятелства. Трудно ще изпълните поетите от предните дни обещания и ангажименти. 30-и е зареден с конфликтност, скандалите не ви мърдат. Може да бъдете зарибени и употребени. Може да попаднете в лапите на мошеници и сами да излъжете някого. 31-и задълбочава пропаста в любовта и връзките. Отношенията излизат от рамките на добрия тон. Ако счупите нещо това е лош знак. На 1-2-и се справяте с няколко проблема, но основният остава. Ще си плащате за всяко удоволствие, така че следете знаците на съдбата. Ще загубите вложените пари и ще се окажете употребени за чужда игра. 3-и идва с нови занимания носещи доходи. Концентрирайте се над важните задачи. Грижете се за близките, направете някому желан подарък.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...