Хороскоп за 25 март: Оферти за Козирога, любов за Водолея, за Рака - промени - 24novini.bg

Хороскоп за 25 март: Оферти за Козирога, любов за Водолея, за Рака - промени

Любов за Водолея днес,промени за Рака, Скорпионите да кажат "да" Любов за Водолея днес,промени за Рака, Скорпионите да кажат "да"
25.03.2020 | 07:04
(1 глас)

Луната е в Овен. Фаза – новолуние. Управител на деня е Меркурий. Все още сме под влиянието на новолунието в Овен, което настъпи вчера, но дава отражение и върху днешния ден. То е шансът да се вземат правилни решения. За Водолея - любовни вълнения, за Овена и Рака - на прага са на нов за тях период, за Козирога - добри предложения, а Скорпионът да каже "да" на предложеното - на късмет е.

 

 

ОВЕН

Нов период

Очаква ви благоприятен ден. В центъра на вниманието сте, без да го искате или да се стремите към това. Обърнете повече внимание на поведението си, на думите и жестовете. Оказва се, че и днес влияете върху чуждото мнение. Стартирате един нов период и това не е никак лошо. Пожелайте си нещо.

ТЕЛЕЦ

Останете сами със себе си

Днес сте особено нервни и затова ви съветвам да се оставите на спокойствие и да не се насилвате за нищо. Изключете всякакви инициативи от графика си, не предприемайте действия. Имате нужда да останете сами със себе си, за да преодолеете един вътрешен комплекс, зародил се неотдавна в характера ви. БЛИЗНАЦИ Успешен ден Радвате се на популярност сред близки и приятели, сред колеги и партньори. Активността ви е на високо ниво и можете да работите доста ползотворно. Правете го от разстояние и по възможност контактувайте по телефон или по интернет или носете предпазни средства при контакт очи в очи.

РАК

Промени

На работното място ви чака подем, тъй като се намирате в изцяло нов период и това ще ви помогне да изградите изцяло нова стратегия за работа и нов метод, който да даде линия на работния ви процес оттук насетне. Промените са нещо съвсем нормално в този момент. Не се притеснявайте да ги осъществите.

ЛЪВ

Спорен ден

И за вас денят обещава да бъде активен и спорен. Очакват ви новости и предложения. Попадате в ситуации, които изискват адекватното ви решение. Добрата новина е, че всички размествания се случват във ваша полза. Днешният ден ви дарява с късмет. Вие сте в подем. Не оставяйте недовършени дела за утре. По-добре ги свършете днес.

ДЕВА

Изгответе бюджета

В сряда свършете онова, което се изисква от вас. Не отказвайте помощта си, ако тя е поискана. Имате възможност да подадете ръка. Важно е да вкарате ред в личните и фирмените финанси. Изгответе бюджета до края на месеца. Не изпадайте в паника, ако видите, че не сте в блестящо материално състояние.

ВЕЗНИ

Активен ден в общуването

Ще общувате с хора, на които можете да имате доверие. Независимо дали работите от дома, или сте на работната площадка, говорете от разстояние и спазвайте хигиената, която е нужна. Ако ви се наложи да ходите по институции, търпеливо изчаквайте реда си и спазвайте нужната дистанция на опашката.

СКОРПИОН

Кажете „да“ на предложение

В сряда сте забързани и организирани. Можете да свършите доста работа и сте доволни от себе си. Денят е благоприятен за предприемане на действия. Можете да дадете отговора си по предложение, което получихте вчера или в предходните няколко дни. В личен план емоцията е водеща, което не е във ваша полза.

СТРЕЛЕЦ

Промените са осезаеми

Очаква ви благоприятен ден, през който можете да се отдадете на личните си дела или да се обвържете в общи каузи. Промените са осезаеми. Настроението ви е добро и приповдигнато. На работното място сте организирани. Свършете по-голямата част от работата и не оставяйте нищо за утрешния ден.

КОЗИРОГ

Получавате предложение

Заредете се с търпение. Усещате как нещата около вас малко по малко се нареждат и тръгват напред. Не мислете за загубите, независимо от какъв тип са те. Мислете за бъдещето и за следващите дни, в които оптимизмът преобладава. Очаквайте едно предложение от служебен характер, което е доста изгодно за вас.

ВОДОЛЕЙ

Добра новина

И днес контактите ви се осъществяват с пълна сила, но от необходимата дистанция. Очаква ви ден, изпълнен с много разговори и обсъждания на различни проекти и въпроси. Добрата новина е, че сте убедителни и че можете да уговорите всичко в своя полза. Чакайте добра новина в личния живот.

РИБИ

Бъдете смели и решителни

Често правите грешката да се предоверявате на хора, които не са правилните съветници. Сега е време да разберете кои точно са те и защо не бива да ги слушате повече. Направете планове за близкото си бъдеще и не позволявайте на страховете да ви причинят паника. Напротив, бъдете по-смели и решителни.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...