Хороскоп за 19 март: Романтика за Лъва, Козирогът да си сметне парите - 24novini.bg

Хороскоп за 19 март: Романтика за Лъва, Козирогът да си сметне парите

Козирогът днес да си сметне парите добре Козирогът днес да си сметне парите добре
19.03.2020 | 07:00
(1 глас)

Луната е във Водолей. Управител на деня е Юпитер. Квадратурата на Луната с Уран предполага сериозно несъгласие с обстановката, в която се намираме. Само от нашата лична самодисциплина зависи дали ще се справим със ситуацията, или не. Нека проявим отговорност и продължим живота си спрямо обстоятелствата. Всеки трябва да се приспособи и да продължи своето развитие, без да спира нито за миг.

ОВЕН
Чувствате се пълноценни
В четвъртък се пригответе за доста разговори, които трябва да проведете по телефона или виртуално. Дори и да сте си вкъщи, няма да бъдете оставени и за миг на спокойствие. Но всичко това ви прави щастливи, защото се чувствате пълноценни и вършите доста полезна работа.

ТЕЛЕЦ
Напрежение в работата
И вие също ще бъдете поставени в ситуация на доста напрежение в служебния си живот. Независимо дали сте си вкъщи, или ви се налага да отидете на работа за малко, това е ден на сериозни ангажименти. Бъдете отговорни и към себе си, и към работодателя си. Съвсем скоро трудът ви ще ви се възнагради.

БЛИЗНАЦИ
Не кръшкайте
Приказвате повече, отколкото трябва, и не вършите никаква работа. Оставането у дома и пренасянето на офиса вкъщи ви дава възможност да съчетаете личните къщни ангажименти със служебните. Но не пренебрегвайте професионалните нито за миг, защото това ще си проличи.

РАК
Имате нужда от нещо хубаво
Опитайте се да прекарате един ден, без да гледате новини и без да се вълнувате прекалено много за обстановката навън. Днес си пуснете любим филм, потънете в дълбините на интересна книга. Разпуснете психиката си и не позволявайте на емоцията да ви залее изцяло. Имате нужда от позитивна гледна точка. Намерете я.

ЛЪВ
Романтика
В делови план денят е натоварен, но вие ще успеете да се утвърдите като отлични изпълнителни независимо дали ви се налага да ходите на работа, или да поддържате работния процес от офиса. В личния ви живот се чувствате романтично настроени. Пригответе любимо ястие на половинката си. Вечеряйте на свещи.

ДЕВА
Спортувайте вкъщи
Започвате деня си активно независимо дали ангажиментите ви са на работното място, или в изнесен офис вкъщи. Обърнете повече внимание на детайлите в работата си. Не забравяйте от време на време да се раздвижвате, като правите по някое друго физическо упражнение вкъщи. Можете и да подредите дома си.

ВЕЗНИ
Приемете изпитанията
Приемете критиката, която ви се отправя от ръководителите и се опитайте да бъдете една идея по-концентрирани, независимо дали ви се налага да работите вкъщи или на традиционното си работно място. Преодолейте притесненията си приемете изпитанията, през които трябва да преминете. Те са неизбежни.

СКОРПИОН
Радост е да сте си вкъщи
С удоволствие си стоите вкъщи и ще бъдете по-пълноценни от дома си, отколкото ако трябва да се придвижвате на работното си място. Денят е благоприятен за вас и ви зарежда с жизнена енергия. Подредете дома си и попитайте близките си, какво да им сготвите за вечеря. Нещо вкусно и питателно ще зарадва всички.

СТРЕЛЕЦ
Говорете предпазливо
На работното място ви се налага да общувате с много хора и да търсите информация за множество неща. Ще бъде добре, ако го правите от разстояние, като избягвате личните срещи очи в очи. Използвайте телефон, интернет и социалните приложения, които ви дават възможност за видеоразговори.

КОЗИРОГ
Подгответе бюджета
Направете финансов разчет на средствата си до края на месеца и не изпадайте в паника, ако в последните дни сте изразходили повече пари от обичайното. На работното място също можете да се отдадете на финансови дейности и бюджетиране. Сгответе нещо вкусно за хапване вечерта.

ВОДОЛЕЙ
Мислете за хубави неща
Днес сте повече от емоционални. Решенията ви са нерационални, необмислени. Търсите причина как да се скарате с хората около себе си. Не забравяйте, че и те също като вас са притеснени и емоционални на моменти. Опитайте се да сдържате вълненията и мислете за хубави неща, които ви правят щастливи.

РИБИ
Споделете с близък
Отпуснете се и се потопете в дълбоките води на своя живот. Днес не ви се разговаря с никого, не ви се иска да сте в обществото независимо дали е на живо, или по интернет. Ограничете контактите си или разговаряйте с доверен човек, на когото можете да споделите това, което ви притеснява.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...