Хороскоп за 18 март: Телец и Стрелец да се пазят от интриги - 24novini.bg

Хороскоп за 18 март: Телец и Стрелец да се пазят от интриги

Стрелецът и Телецът днес да се пазят от интриги, Девите да не изпадат в паника Стрелецът и Телецът днес да се пазят от интриги, Девите да не изпадат в паника
18.03.2020 | 07:00
(2 гласа)

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще бъдете зарадвани или поласкани от действията на хора, които ви обичат. В сряда приемете събитията около вас, такива каквито са. Вероятно, това което се случва сега, ще постави на изпитание вашето доверие към определени хора или институции. Избягвайте прояви на скептицизъм или меланхолия. Проявите на нервност ще са вследствие объркването, което преживявате. Ще ви разочарова или натъжи събитие или новина свързана с дете.

 

 

Овен

Днес нещата ще отиват в благоприятна посока за вас. Опитайте се да бъдете по-приятелски настроени към другите. Не рискувайте здравето – нито вашето, нито на тези около вас.

Телец

Стойте далеч от хора, които не харесвате, не планирайте съвместни дейности с тях. Помислете внимателно за всичките си планове, старайте се да не изисквате невъзможното от себе си.

Близнаци

Днес някои от срещите, които очаквате, могат да бъдат прекъснати по независещи от вас причини. Не се изнервяйте и ядосвайте, грижете се за здравето си. Благоприятно въздействие върху състоянието ще окажат занимания с йога и медитация.

Рак

Трябва да се опитате да не обръщате внимание на малките недоразумения, които могат да възникнат както на работа, така и в семейния кръг. Бъдете внимателни, защото има шанс да се нараните.

Лъв

Не бива да затваряте очите си пред истинските проблеми, защото така или иначе трябва да се върнете към тях и да ги решите. Не забравяйте да проветрявате помещенията и да използвате предпазни средства.

Дева

Старайте се да не изпадате в паника иначе ще си навредите не само на себе си, но и на близките си. Не позволявайте чувствата да надделяват над разума. Отпуснете се и вечерта изненадайте семейството си с вкусна вечеря.

Везни

Днес трябва да отделите повече време за важните неща или за това, което просто трябва да се направи. Задачите, които не изискват незабавно решение, ще изчакат. Следобед ще научите новини, които ще ви накарат да вземате бързи решения.

Скорпион

Ще имате добър ден и ще можете да извлечете ползи за себе си, но избягвайте да рискувате. Старайте се да нямате много вземане-даване с непознати или непроверени хора, тъй като има голям риск да станете жертва на измама.

Стрелец

Пазете се от неискрени хора, които са загубили вече доверието ви. Който ви е излъгал или предал веднъж, пак ще го направи. Вечерта се отпуснете в топла, приятелска атмосфера или с любимия човек.

Козирог

Днес ще имате огромен запас от сила и енергия, така че не губете ценно време, а се занимавайте с въпросите, които са важни. Не отлагайте за утре това, което можете да направите сега.

Водолей

От една страна ще се справите с всички текущи задачи, от друга страна, ще намерите малко удоволствие от това. Умората е виновна, затова вечерта вземете ароматна вана и се отпуснете в топлата вода.

Риби

Не се задълбочавайте в работата, която може да чака. Помнете, че не е нужно да харесвате никого, също както не дължите нищо на никого. Спрете да се самоупреквате. Блокирайте негативните мисли, за да не станете техни заложници.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...