Хороскоп за 16 март: Скорпионът се тревожи за пари, Козирогът е на инат - 24novini.bg

Хороскоп за 16 март: Скорпионът се тревожи за пари, Козирогът е на инат

Козирогът ще действа на инат Козирогът ще действа на инат
16.03.2020 | 07:00
(1 глас)

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 18.25 часа. Управител на деня е Луната. Пазете се от травми. За Овена е важно да не пътува, Лъвът и Близнаците да работят до обяд, Скорпионът се тревожи за пари, Козирогът днес ще е упорства на инат.

ОВЕН
Отложете пътуването
Ако ви се налага да присъствате физически на работа, отидете пеша или с личен транспорт. Въпреки че днес ще ви се наложи да пътувате заради ангажименти, отложете го. Вероятно не е чак толкова наложително, а ако все пак ви се налага да го осъществите – вземайте нужните предпазни мерки.

ТЕЛЕЦ
Не се притеснявайте
Страхувате се за финансовото си състояние след края на периода, в който трябва да си останете вкъщи. Днес не изпадайте в паника, а се успокойте и подгответе задачите си за седмицата, които можете да свършите от разстояние. Налага ли ви се да излизате навън, не ползвайте градски транспорт, а ходете пеша.

БЛИЗНАЦИ
Работите сутринта
Налага ви се да посетите определени институции, за да свършите важна административна работа. Направете го в сутрешните часове, като не ползвате градски транспорт, а отидете пеша до мястото. Стойте си повече време вкъщи. Сега е моментът да прекарвате повече минути с половинката си.

РАК
Избягайте от реалността
Не изпадайте в паника и ограничете гледането на новини и телевизия. Налага ви се да си останете вкъщи и да работите от разстояние, но ще си свършите работата още в сутрешните часове. В следобеда, вместо да четете в интернет по актуалните теми, по-добре се потопете в някой по-хубав свят с любима книга.

ЛЪВ
Работите активно сутринта
Отнесете се отговорно към ангажиментите, които трябва да свършите днес до обяд. Вложете всички сили в това и в следобеда си осигурете време за почивка и отпускане на педала. Ако ви се налага да ходите на работа, изберете да стигнете до офиса пеша, без да използвате градски транспорт.

ДЕВА
Не мрънкайте
Ако ви се налага да ходите на работа физически, а не да работите от разстояние, всички ще разберат за това. Днес сте в лошо настроение, защото не можете да скриете страха и емоциите си. Овладейте се. Свършете каквото можете в сутрешните часове, а в следобеда се приберете вкъщи. Ходете пеша.

ВЕЗНИ
Бъдете отговорни
Налага ви се да осъществите важни и неотложни контакти на работното място. Би било добре, ако го направите от разстояние, по интернет, в социалните мрежи. Ако не можете да избягате от реалния контакт, то спазвайте нужната дистанция и се отнесете отговорно към превенцията и извънредните мерки, наложени в страната.

СКОРПИОН
Грешно упорствате
Мислите единствено за финансовите последици, които ще нанесат извънредните мерки върху страната. Това ви прави апатични и до голяма степен – противопоставящи се на всичко и на всеки. Въпреки това, пазете себе си и другите около вас, като избягвате прекалено близките контакти и като използвате личен транспорт за предвижване.

СТРЕЛЕЦ
Днес хората ви разбират
Превръщате се в център на внимание, което ви прави и особено важна част от обществото днес. Можете да въздействате, можете да подканите хората, с които общувате виртуално или реално да са малко по-отговорни и да спазват предприетите мерки за сигурност. Не изпадайте в параноя, защото това не е целта. Важно е хората да ви разберат.

КОЗИРОГ
Разбирате някои истини
Стремите се да не правите впечатление, но попивате като гъба всяка дума и емоция, която дочуете или усетите. Днес сте особено сетивни и трудно ще допуснете някой да ви внуши нещо. Анализирате всяка ситуация и ще стигнете до важни изводи. Не забравяйте да спазвате задължителните мерки срещу лична и обществена сигурност.

ВОДОЛЕЙ
Спазвайте дистанция
Налага ви се да общувате с много хора наведнъж. Ще бъде добре, ако го направите в интернет пространството, чрез социалните мрежи, а не чрез личен контакт. Ако не можете да ползвате разговорите от разстояние, то бъдете по-внимателни и спазвайте нужната дистанция, която гарантира вашата и чуждата сигурност.

РИБИ
Не се оплаквайте, действайте
Оплаквате се, колко много работа имате и как тя ви изостава заради създалата се ситуация в страната. Не очаквайте някой да ви облекчи, а се хванете в ръце. Сутрешните часове са благоприятни за активна дейност независимо дали сте вкъщи и работите от разстояние, или ви се налага да присъствате физически на работните си места.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...