Хороскоп за 15 март: Риби, Стрелец, Везни, отпуснете се! - 24novini.bg

Хороскоп за 15 март: Риби, Стрелец, Везни, отпуснете се!

Рибите, Стрелецът и Везните да се отпуснат - чарът им ще помогне. Лъвът и Ракът да спрат инерцията, на която са се оставили Рибите, Стрелецът и Везните да се отпуснат - чарът им ще помогне. Лъвът и Ракът да спрат инерцията, на която са се оставили
15.03.2020 | 07:00
(1 глас)

Днес Рибите, Стрелецът и Везните да се отпуснат - чарът им ще помогне. Лъвът и Ракът да спрат инерцията, на която са се оставили.

Овен – Вие сте неустоими, но звездите ви съветват да не злоупотребявате с този дар. Може да проявите склонност да манипулирате околните, за вашите собствени цели, но трябва да бъдете много внимателни с това, за да не се обърне ситуацията срещу вас.

Телец – Днес има вероятност да възникнат проблеми или ситуации, които изобщо не сте очаквали. Въпреки това няма да се откажете, а ще продължите да правите това, което намирате за правилно. Вечерта е подходящо за близост с партньора ви и изобщо за любов, срещи.

Близнаци – Трябва да сте по-внимателни с опитите да се приспособите към ситуацията или да обърнете събитията в своя полза. Старайте се да се придържате към установените правила и традиции, а също така действайте единствено в границите на приличието.

Рак – Днес е подходящ момент за разширяване на хоризонтите. Бъдете отворени за новите неща. Хубаво е да прекарате времето си в добра компания. Наслаждавайте на топлината на семейството и приятелството, те ще ви заредят с енергия и сила.

Лъв – Трябва да преодолеете собствената си инерция. Луната във вашия творчески пети дом ще способства самоизразяването. От особено значение на първо място е проявяването на предпазливост във всичко.

Дева – Има вероятност да възникнат неотложни дела или да се наложи да решавате някакви други проблеми. Вниманието ви ще бъде насочено изцяло към актуалните въпроси. Самоконтролът е много важен днес.

Везни – В личните ви отношения мирът и хармонията могат да бъдат нарушени, така че ще трябва да показвате сдържаност и търпение във взаимодействието си с близките хора. В любовта покажете повече доверие към партньора си.

Скорпион – Настоящите обстоятелства са такива, че няма да ви е лесно да осъзнаете привидно простите неща. Изкушението да се отпуснете, да злоупотребите с вашия чар, късмет, авторитет или някаква власт не е изключено.

Стрелец – Днес може да си позволите малко развлечения, някое приключение. Този ден не е подходящ да го прекарате в самота и уединение, така че е най-добре да бъдете с приятел, партньор, любим човек или идеологически близък на душата ви човек.

Козирог – Не позволявайте добрите възможности да ви подминат поради страх или нерешителност. Освобождавайки се от застояла енергия, вие отваряте пътя към това, което искате да привлечете в живота си.

Водолей – Можете да бъдете провокирани да се включите в играта на някой друг. Не се опитвайте да рационализирате творческите си импулси, вместо това просто оставете въображението си да тече свободно, без да правите нищо особено.

Риби – Денят ще донесе положителни събития. Време е да се отпуснете. В отношенията с близките си хора позволете си да сте емоционални и сантиментални, споделете това, което е в сърцето ви.

Ако днес извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...