Хороскоп за 14 март: За Овен, Лъв и Стрелец животът се подрежда - 24novini.bg

Хороскоп за 14 март: За Овен, Лъв и Стрелец животът се подрежда

Овен, Лъв и Стрелецц подреждат нещата в живота си Овен, Лъв и Стрелецц подреждат нещата в живота си
14.03.2020 | 07:07
(2 гласа)

До 12ч. бг време Луната е в Скорпион, нашите емоционални преживявания все още са доста наситени, подтикват ни към вид мобилизация, концентрация. Луната в Скорпион ни подтиква към по-голяма адаптивност, чрез която можем да се справим в бързо променяща се среда, при вид предизвикателства или скрити процеси.

Инстинктите и интуицията си остават високи, съответно- значим, водещ ориентир.

Следобед Луната преминава в Стрелец, постепенно ще ни пренастрои на друга вълна, която може да ни разконцентрира или пък да ни подтикне да възприемаме случващото се от един по-оптимистичен ъгъл, да се търсят и намират повече възможностите, отколкото да се взираме, както до скоро- в предизвикателства и отвъд видимото…

Стрелец действа смело, бързо, с огнен ентусиазъм, реакциите са бързи и на момента, според случая.

В часовете на прехода мнозина ще изкарат на повърхността и ще „раздухат“ всичко, което са таели в себе си и докато Луната е била в Скорпион.

Следобед не е изключено някаква далечна и примамлива идея да ни отдалечи от злободневието и рутината.

В следобедните часове и по-късно вечерта все по-силно ще преобладават желания за по-висока социална активност, но паралелно с това и разбирането, толерантността или пренебрежението към вид дребнавост.

Ще можем да разчитаме и на повече добронамереност, взаимопомощ, ако се нуждаем от такава.

За да разберем силата на Стрелец можем да си припомним притчата и за него. И така, през стаята на богатствата вече били преминали повечето зодиакални знаци и тя не била толкова примамлива. Но вместо да се вайка, да търси всякакви хитринки, с които да преодолее това Стрелец, той изобщо не се притеснил. Всъщност, той гордо полетял с лъка си към други светове и преоткрил приказни страни, които останали непознати за всички останали. Защо точно Стрелец? Защото той разчитал на своята смелост, здрава физическа конструкция и бедра /забележете, че в астрологията Стрелец отговаря за бедрата и повечето Стрелци могат да се разпознаят точно по тях/…Стрелец разчитал на своя точен мерник, на своето оръжие /лък със стрели/, а и на множеството цели- толкова много звезди има по небето, защо трябва да се ограничава с една или пък да се притеснява? Отново неслучайно- пътешествията, философската мисъл, разширение на съзнанието чрез нови знания или висока квалификация са под „опеката“ на Стрелец..Вероятно мотото: „Има ли други светове? Има разбира се!“ – е точно на Стрелец и ние можем асоциативно да го приложим на всички нива от нашия живот…

Овен, Лъв, Стрелец – през първата част на деня все още сте под влиянието на силни и трансформиращи емоционални преживявания- вашите бъдещи намерения, желание за бъдещо развитие и в този процес- концентрирано, волево можете да превъртите всякакви предизвикателства в полза и като откриете скрити, допълнителни възможности- в себе си и собствени способности за печалба, но и в лицето на важни за вас хора, които ви подкрепят. Първата част на деня е подходяща да откриете начини да подействате положително на комфорта си на съществуване-общо. През втората част на деня евентуално напрежение спада, дори и да има вид предизвикателства, то те се възприемат много по-леко, съответно и така се преодоляват. Расте социалната активност, шанса да влияете на другите подчертано.

Телец, Дева, Козирог – през първата част от деня социалната ви активност е доста висока, може би има хора, които силно ви концентрират, влияят, обсебват вниманието ви и могат да предизвикат вид трансформации. В друг вариант- случващото се е показателно или преобразуващо за вашите връзки. Съответно- подходящо е да ги насочвате в една по-позитивна посока. В следобедните часове от вас може да се изисква повишена адаптивност, може би да обръщате повече внимание на близките си, с изостанали дела и натрупани в миналото, а някой от вас ще предпочитат уединението, вид нетрадиционна почивка.

Близнаци, Водолей, Везни – до обяд може да сте натоварени с множество ангажименти, които ви концентрират, мобилизират, но и правят деня ви високо-ефективен, почти с всичко, което се захванете ще намирате начин да го довеждате до успешен завършек. Следобед и вечерта информационният поток се усилва, появяват се хора, които да ви подкрепят, повдигнат духа ви, разнообразят ежедневието ви, да ви въодушевят с идеи.

Риби, Рак, Скорпион – през първата част от деня често може да се оказвате в център от внимание или ви се отдава да оказвате силно, подчертано въздействие на околните, намират се хора, които да ви подкрепят, въодушевят, пробудят по-ярки емоционални преживявания. Самите вие може да станете проводник на цветни и запомнящи се моменти. Това е подходящо време да насочите връзките си в една по-положителна посока и да ги скрепите. В следобедните часове възникват допълнителни ангажименти, на които трябва да реагирате и да отхвърлите. Ежедневието забързва своя ритъм, но не протича по предварителен график, така че е подходящо да избягвате строги планове, така че да се възползвате от шансове, но и да се справите с някой непредвидени задачи или предложения.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...