Хороскоп за петък, 13 март: Близнаците и Лъвовете - царе в любовта - 24novini.bg

Хороскоп за петък, 13 март: Близнаците и Лъвовете - царе в любовта

В петък, 13-ти март, Близнаците ще са царете на любовта В петък, 13-ти март, Близнаците ще са царете на любовта
13.03.2020 | 07:04
(0 гласа)

В петък, 13-ти, хубавите и лошите моменти ще се редуват. Много от събитията днес ще имат отношение към мъже от кръга ви роднини, съседи, приятели или колеги. Мъжете над 35 годишна възраст ще поставят на изпитание любовните си отношения с необмислени думи или прибързани обвинения. Днес внимание ще изиска здравето на човек от семейството ви, който може да е роден под знака на Телец, Козирог или Дева или да има такъв асцедент. Пазете се от манипулации или интриги. Важните решения и промени в живота ви имат бъдеще, но днес не бъдете вироглави и не избързвайте с нищо, само защото искате да го получите сега. Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, едно събитие или новина ще промени плановете ви за близките дни.

 

 

Овен
Починете си от активната дейност и се отдайте на анализ на събитията. Не е изключено да промените отношението си към тях. Изглеждате привлекателно и разбира се няма да ви липса внимание от страна на противоположния пол.

Телец
Днес сте някак пасивни. Благоприятно е за занимания, които не изискват висока концентрация. Трудно ще ви бъде да се съсредоточите за по-продължително време. Ще са ви необходими въображение и вдъхновение, за да постигнете успех.

Близнаци
Днес ще бъдете много дейни, решителни и енергични. Ще ви върви и в делата, и в любовта. Възползвайте се от това. Изкажете желанията си - практически сега трудно ще може някой да ви откаже. Само бъдете разумни в исканията си.

Рак
Препоръчва ви се да не се преуморявате и да не насилвате организма си. Пазете се от настинки. Не задържайте емоциите в себе си, по-добре е да ги изразите, тогава ще почувствате облекчение.

Лъв
Гледате на света с оптимизъм, чувствате се енергични и уверени. Благодарение на повишената самоувереност, вие сте в състояние да печелите хората на ваша страна. В любовта можете да имате късмет, планетарните влияния ви дават много положителна енергия.

Дева
Както на работа, така и в семейството, не ви е лесно да поемете инициативата или да организирате другите. Може би днес ви липсва самочувствие. Въобще през целия ден е възможно да изпитвате безпричинна тъга или меланхолия.

Везни

Увеличава се желанието ви за публичност, за социален живот и привличане на вниманието към себе си. Бъдете внимателни, защото именно това може да стане повод за неприятности.

Скорпион

Търсите стабилност в личния си живот, но е възможно да имате някои съмнения относно любовта, за които ще прекарате по-голямата част от деня в мислене. Помислете внимателно, ако планирате да правите покупки.

Стрелец
Самодисциплината днес се явява важно условие, за да имате успех. Вероятно ще изпитате финансови затруднения, затова помислете кои планирани разходи можете да отложите и кои не. Ако планирате някакви делови или лични срещи за този ден, внимателно обмислете всичко, което искате да кажете.

Козирог
Днес всичко ще правите с лекота. В семейството ще се повиши авторитета ви и лесно ще можете да наложите мнението си - ще успеете да убедите другите в своята правота, дори непокорните си деца. Все пак не се увличайте в педагогиката.

Водолей
Голяма е вероятността да получите добри новини, например някой да ви предложи да отидете на интересно място или да получите изгодна оферта за нещо. Ако решите да се занимавате с физическа работа, старайте се да не полагате прекомерни усилия.

Риби
Денят може да се окаже за повечето от вас труден. Ще трябва да признаете, че много от усилията ви са били напразни. Нужно е не само да покажете упоритост и решителност, но и да проявите мъдрост и самообладание.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...