Хороскоп на 13 януари: Овните да са по-амбициозни, новини за Дева и Рак - 24novini.bg

Хороскоп на 13 януари: Овните да са по-амбициозни, новини за Дева и Рак

Овните днес да са по-амбициозни, Девите и Раците ще научат новини Овните днес да са по-амбициозни, Девите и Раците ще научат новини
13.01.2020 | 07:01
(1 глас)

В понеделник ще ви се наложи да проявите съчувствие в ситуация, която засяга ваши роднини или приятели. Днес мнозина от вас ще са склонни към излишна сантименталност и носталгия по миналото. Понеделник ще бъде неблагоприятен ден за разрешаване на битови или имуществени дела, тъй като този ден ще се управлява преди всичко от емоциите, а те невинаги са най-добрият съветник по подобни задачи. Понеделник вещае важна новина свързана с бебе или дете.

 

 

Овен
Този понеделник не се задоволявайте с малко. По-късно ще се почувствате ощетени и няма да може да се справите с чувството за неудовлетворение.

Телец
Това е ден, в който да направите нещо красиво за себе си. Не търсете повод за подобно действие.

Близнаци
Този понеделник ще разберете, че сте променени. Не бързайте да се връщате към старото положение, а забравете за него.

Рак
Този понеделник ви предстои да научите много нови неща. Ролята ви на наблюдател ще ви даде много повече, отколкото тази на активен участник.

Лъв
Днес може да научите нещо много интересно за ваш близък. Не бързайте да реагирате, може би дори не трябва да показвате какво сте научили.

Дева
Днес ще усетите промяна в себе си. Ако тя ви носи позитиви просто продължете в същия дух. Везни Този понеделник не бързайте да споделяте мислите и идеите си. Дайте им още време, за да узреят. Пазете се от кражби.

Скорпион
Това не е ден за начинания. В работата - спазвайте традицията и утвърдените правила. Това ще ви предпази от грешки.

Стрелец
Този понеделник не търсете виновни за ваш неуспех. Дори да има участници най-важен ще е анализът за вашите действия. Козирог Този понеделник ви предстои изпит, дори да не се ученици или студенти. Покажете, че сте си научили урока и можете да прилагате знанията си.

Водолей
Този понеделник не прибързвайте с изводите за даден човек. Оставете времето да покаже повече и да научите подробности.

Риби
Този понеделник ще ви е трудно да решите къде да поставите акцента. Това може би означава, че е добре да действате спокойно.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...