Хороскоп за 24 ноември: Телец и Дева - спокойни, Скорпионът - нервен - 24novini.bg

Хороскоп за 24 ноември: Телец и Дева - спокойни, Скорпионът - нервен

Телец и Дева днес ще имат успешен ден Телец и Дева днес ще имат успешен ден
24.11.2019 | 07:02
(1 глас)

В неделя, 24 ноември, хороскопът сочи, че е удовлетворяващ ден за Телец и Дева. Скорпионът ще е нервен и раздразнителен.

 

Овен – Позволете си да правите онова, към което ви призовава сърцето, без да се грижите какво ще стане след това. Изразявайки емоциите си, ще почувствате голямо облекчение. Всичко, от което се нуждаете днес, е кратка почивка. Утре ще се почувствате свежи, пълни с енергия и готови за всичко.

Телец – Благоприятен ден. Да се избегнат споровете ще е трудно, но във вашата власт е да ги ръководите конструктивно и да не допускате размяна на упреци. Добрата почивка ще ви помогне да възстановите силите си.

Близнаци – Днес ще сте склонни да действате импулсивно. Във всяка компания ще можете да се откроявате благодарение на бързото остроумие, находчивостта, чувството за хумор. Избягвайте изкушенията в личния живот, особено ако имате сериозна връзка.

Рак – Звездите днес ви съветват повече да почивате. Може да потърсите приятелите си за компания. Вие се стремите към свобода в действията, търсене на възможности за творческо самоизразяване.

Лъв – Полезно е да се мисли за бъдещето: плановете, които градите сега, със сигурност ще бъдат реализирани на по-късен етап. Каквито и цели да си поставите, бъдете сигурни: ще е нужно търпение и постоянство за постигането им.

Дева – Денят е добър за общуване с близки, за обсъждане на важни въпроси. Ще получите подкрепа и внимание. Ще можете лесно да постигнете компромис, да намерите правилното решение, което да задоволи всеки.

Везни – Ако правилно използвате предоставените възможности на деня, ще се окаже, че сте си осигурили благоволението на Луната за дълъг период. Днес отдайте предпочитание на уединението.

Скорпион – Раздразнението, нервността, лошите мисли ще ви навредят преди всичко на вас, а не на човека, към когото са насочени. Ако чувствате, че не можете да се справите със стреса, разходете се на чист въздух.

Стрелец – Добре е да прекарате този ден на спокойствие, да се наслаждавате на неприкосновеността на личния живот. Денят е подходящ също за участие в социални събития, срещи с приятели.

Козирог –За мнозина денят ще бъде отличен. Енергията е чиста и възвишена и само ако си позволите грубост или нечестни действия, има риск да съсипете цялото положително настроение. Имайте само добри мисли, не се оставяйте да влизате в конфликти.

Водолей – Относително спокоен ден, в който ще изпитвате задоволство от много неща. Не пренебрегвайте възможността да прекарате малко време в приятна компания. Не са изключени приятни изненади, които ще ви зарадват.

Риби – Благоприятно време да комуникирате с близки хора и приятели. Късите пътувания са успешни. Опитайте се рационално да подходите към разходите и пазаруването, тъй като има тенденция към разточителност.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...