Още ден Ретрограден Меркурий: Скорпион и Водолей са във възход - 24novini.bg

Още ден Ретрограден Меркурий: Скорпион и Водолей са във възход

Водолей и Скорпион са във възход, предстои им положителен период Водолей и Скорпион са във възход, предстои им положителен период
20.11.2019 | 07:01
(0 гласа)

Днес Луната е в Дева. Управител на деня е Меркурий. Денят е благоприятен и щастлив, стига да прокарате новаторско мислене. Бъдете съвременни и гледайте напред в бъдещето. Марс навлиза в Скорпион, където е на своя трон. Дарява ни със сили, амбиция и издръжливост. Волята ни става все по-голяма.

 

 

ОВЕН

Активни сте. Продължавате напред активно и с добре изявен ритъм в действията си. Заловете се с неща, които бяхте изоставили напоследък, а техният срок за довършване вече е настъпил. Навлизането на Марс в Скорпион ще ви помогне в дните до Нова година да разрешите един наболял финансов проблем.

ТЕЛЕЦ

Любов и страст. В сряда бъдете активни, чака ви работа. Навлизането на Луната в Дева ви помага да подобрите позициите си, да преживеете оживление в живота си. Марс също сменя своя знак и навлиза в Скорпион, откъдето зарежда с енергия и страст личния ви живот и сферата на любовта. Насладете се на този хубав ден.

БЛИЗНАЦИ

Вървете по план. Организирайте добре деня си и не пропускайте в плановете си нито една от важните задачи, които имате да свършите. Меркурий ви подкрепя изцяло, въпреки че в момента е причина за забавянето ви. Съвсем скоро отново ще ви дари със силната си енергия да продължите напред.

РАК

Нов период. За вас стартира един по-дългосрочен нов период. Навлизането на Марс в Скорпион активира зона от хороскопа ви, която отговаря за активността и раздвижването. За емоционалния и личния ви живот. Сега там могат да настъпят промени, които вие да контролирате изцяло. Възползвайте се. ЛЪВ Семейни проблеми Време е да обърнете повече внимание на семейните си проблеми и на някои важни въпроси, които не сте успели да разрешите в последно време в дома си. Навлизането на Марс в Скорпион ще повдигне тези въпроси и ще иска поемане на отговорност от вас за тяхното разрешаване.

ДЕВА

Усмихвайте се повече. Движението на Луната във вашия знак ви зарежда с положителни емоции и ви позволява да контролирате събитията около себе си. Предстои ви зареждащ ден, в който вие сте превъзбудени, нервни, но и доста симпатични. Искате прекалено много от другите, но това е в реда на нещата. Усмихвайте се повече.

ВЕЗНИ

Не сте във форма. И в сряда не бива да спирате да мечтаете и да превръщате мечтите си в реалност. Днес сте мудни, бавни и тромави. Не поемате никакви отговорности и търсите възможност да се скатаете на работното място. Не сте във форма и никой не може да ви обвинява за това. Ако е възможно, починете си.

СКОРПИОН

Позитивен период. За вас стартира един доста благоприятен и позитивен период. Навлизането на Марс във вашия знак е причина да се чувствате като обновени. Тук планетата е на своя трон и ви огрява с положителната си енергия. Ставате все по-целеустремени. Очаквайте голяма промяна в живота си. Ще бъде позитивна.

СТРЕЛЕЦ

Не бъдете директни. Чака ви натоварен ден. Лесно ще постигате целите си на работното място, стига да си служите с правилните думи в правилното време и да бъдете по-дипломатични. Лесно ще ви се удава. Загърбете грубите прояви и директното казване на недостатъците на другите право в очите.

КОЗИРОГ

Нови светове. Навлизането на Луната в Дева активира благоприятен период за вас. Сряда бележи начало на нов етап и заради движението на Марс в Скорпион. Все хубави неща, предвещаващи разместване на пластовете и идване на ново време за вас. Усмихнете се. Ще се озовете пред врата към нови светове.

ВОДОЛЕЙ

Новаторско мислене. Очаква ви доста благоприятен и позитивен ден, за разлика от последните няколко. Днес сте с новаторско мислене и тъкмо чрез него ще прокарате някои важни идеи не само в своя живот, а и в живота на другите хора. Отново връщате подкрепата на колегите и близките си и сте център на внимание.

РИБИ

Положителна промяна. С нарастването на служебните ангажименти нараства и вашата отговорност да ги вършите подобаващо. Не се притеснявайте. Ще се справите блестящо. Навлизането на Марс в Скорпион бележи изцяло нов период за вас – период, зареден с положителна енергия и силна мотивация. Променяте се.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...