Хороскоп - Лъвовете да забавят темпото, активен ден за Телците - 24novini.bg

Хороскоп - Лъвовете да забавят темпото, активен ден за Телците

Време е Лъвовете да намалят темпото и да спрат да искат предизвикателства. Време е Лъвовете да намалят темпото и да спрат да искат предизвикателства. Архив
19.11.2019 | 07:00
(0 гласа)

Водолеите да не се захващат с успехите на другите. Активен ден за Телците.

 

 

Овен

Този вторник е подходящ момент да кажете точно какво желаете. Днес ще бъдете разбрани правилно и ще има абсолютна хармония в отношенията ви с другите.

 

Телец

Ще имате изключително активен ден. Опитайте се да планирате нещата така, че да загубите най-малко енергия. В противен случай може да се объркате в лабиринта на отговорностите си.

Близнаци

Днес не прекалявайте с нищо. Не говорете много, но и недейте да мълчите твърде много, Ще ви изникнат непланирани ангажименти, затова стойте наблизо до работното си място.

Рак

Днес ще откривате много нови и нови неща. Паднало ви е да се разровите в нечий тайни и да научите повече, отколкото сте очаквали. Не се шокирайте, търсехте нещо интересно.

Лъв

Ако ви е скучно, не бързайте да искате предизвикателства. Имате нужда да действате малко по-бавно и да забавите темпото. 

Дева

Този вторник ви очаква отплата за всичко, което сте правили в последните няколко дни. Ще бъдете приятно изненадани от равносметката. Някой ще се опита да ви подскаже, че трябва да продължавате в същия дух.

Везни

Този ден може да преобърне представата ви за връзката ви. Не бързайте да обвинявате партньора си. Нещата не са се променили за ден-два. Просто сте пропуснали доста неща напоследък.

 

Скорпион

Колкото и да искате нещата да се случват по ваше желание, това трудно би се случило. Не се сърдете на желанията на другите, то е защото искат да са по-близо до вас. В противен случай може да се стигне до раздяла.

Стрелец

Днес насочете енергията си напред. Мислете за бъдещето и работете за него. Сега можете да предложите на любимите си хора много повече.

Козирог

Не се впускайте в битки, които знаете, че ще загубите. Действайте с малки, но сигурни крачки и ще имате истински успех.

Водолей

Не се впечатлявайте от чуждите успехи и от чуждите постижения. Съсредоточете се върху вашите собствени постижения и не се разсейвайте с поглед настрани.

Риби

Не се обвинявайте за нищо. Заложете на спокойствието и увереността, че каквото и да се случва е за добро. Не пренебрегвайте силата на почивката. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...