Хороскоп - хубави новини за Рака, любов за Стрелеца - 24novini.bg

Хороскоп - хубави новини за Рака, любов за Стрелеца

20.10.2019 | 07:00
(0 гласа)

Овните да не поглеждат към миналото, Близнаците да намерят време за почивка.

 

 

Овен

Днес ще имате прекрасен ден. Прекарайте го с приятелите или съ ссемейството, ще бъдете изпълнени с поожителни емоции. Не се връщайте към минали моменти, за да не си помрачите настроението.

Телец

В почивния си ден най-после си починете, защото имате голяма нужда от това. Оставете задълженията вкъщи, както и всякакви други задачи и излезте с приятели в парка. Или предприемете спонтанно пътуване. 

Близнаци

Изнервени сте от тежката работна седмица. Срещите ви с твърде много хора са ви изморили и е време да оставите съзнанието ви да си почине. Останете сами вкъщи и четете книга или просто намерете малко време за усамотение, защото лошото ви настроение ще донесе проблеми вкъщи.

Рак

Очаквайте хубави новини. Започвате нов период с повече контакти и повече приятели, но все пак внимавайте и добре наблюдавайте кои са истинските. Сред многото контакти се оглеждайте за голямата любов.

Лъв

Бавно, но ефективно, нещата в личния ви живот започват да заемат мястото си. Не бързайте и не пришпорвайте хората около вас, промяна ще има, само бъдете търпеливи.

Дева

След като цяла седмица нямахте натоварени дни, тази неделя ще ви се стори натоварена. Имате да наваксвате със служебни задължения, а домашните също ви чакат. Не забравяйте и да излезете с близките си.

Везни

Отделете време само за себе си. Свършете работата, която имате, спазете обещанията си към близки и приятели да се видите и намерете време само за себе си да се поглезите - идете на СПА, разходете се или просто мързелувайте.

Скорпион

Спрете да бъдете наивни. Това ще ви изиграе лоша шега, а и не ви е заложено. Бъдете мнителни към всеки, който искат да влезе в обкръжението ви, защото може да има недоброжелатели.

Стрелец

Прекарайте следобеда с половинката, ще се радвате на много романтични и хубави моменти. Не забравяйте и приятелите обаче.

Козирог

Време е да погледнете реално на нещата. Не всичко, което лети, се яде, така че премерете си шансовете в различните области и през новата седмица не прибързвайте с решенията.

Водолей

Въпреки нежеланието на някои от представителите на знака да се обвързват, точно днес някои от тях могат да получат предложение. Добре помислете дали искате да сте с този човек. На други им предстои неделя с най-близките.

Риби

Намалете малко самочувствието си и днес повече мълчете и случайте, отколкото да говорите. Време е да разберете, че обратното ви изиграва лоша шега.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...