Хороскоп - Телците да се раздвижат, Девите ще имат работа - 24novini.bg

Хороскоп - Телците да се раздвижат, Девите ще имат работа

Време е Козирозите да си починат, а Водолеите да променят външния си вид. Време е Козирозите да си починат, а Водолеите да променят външния си вид. Архив
19.10.2019 | 06:59
(0 гласа)

Телците да се раздвижат, имат нужда от това, за да не изпадат в критични състояния. Девите ще работят и ще наваксват пропуснатото от седмицата.

Овен

Днес се огледайте внимателно около вас. Имате много повече, отколкото си мислите, така че бъдете благодарни и не се оплаквайте.

Телец

Днес се посветете на движението и не си оставайте вкъщи. Дълга разходка ще изхвърли излишното от мислите ви.

Близнаци

Предстои да научите радостна новина. Може да не сте били част от съществената част на събитието, но това няма да ви попречи да се зарадвате от сърце.

Рак

Днес имате възможност да се докажете като отговорен представител на семейството. Понякога е необходимо да жертваме някой от почивните си дни, но си заслужава.

Лъв

Предстои да вземете важно решение и не трябва да се бавите в това. На някой може да му омръзне да ви чака и да се справи без вас.

Дева

Време е днес да наваксате пропуснатото през работната седмица. През следващата няма да имате време за това, така че днес ще се наложи да поработите.

 

Везни

Отидете на изненадващо пътуване. Имате нужда от разнообразие, както никога досега.

Скорпион

Не позволявайте някой друг да ви каже как да си прекарате времето. Дори да останете сами ще ви е по-приятно, ако сте го решили вие, а не някой друг.

Стрелец

Не се поддавайте на изкушението да прехвърляте вината за вашите успехи на някой друг. Нещата не са толкова зле, колкото изглеждат.

Козирог

Не си поставяйте неизпълними цели. Единственото, което имате да направите днес е да си починете и да се разтоварите психически от изминалата работна седмица.

Водолей

Днес е подходящ ден за промяна на имиджа. Може просто да се отдадете на разкрасителни процедури. Не се страхувайте да експериментирате.

Риби

Не потъвайте в тъжни мисли. Купете малък подарък за ваш близък или намерете начин да се разтоварите.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...