Хороскоп за 10 октомври: Успех за Близнаци, поражение за Козирог - 24novini.bg

Хороскоп за 10 октомври: Успех за Близнаци, поражение за Козирог

10.10.2019 | 07:00
(0 гласа)

Денят носи страхотен късмет за представителите на зодия Стрелец и проблем за Лъвовете.

Овен

Трудностите, които преодоляваме, ни правят по-силни. не се притеснявайте да следвате мечтите си. забравете за скромността и усещането за неловкост. Няма прегради пред заветната цел. Вярвайте в себе си и всичко ще се случи така, както го искате. 

Телец

Анализирайте всяко свое действие и решение. Не действайте спонтанно. Това може да доведе до неприятни последици. Обмислете всичко преди да стартирате нов проект. Важно е да се доверите на интуицията си.  

Близнаци

Денят е добър за осъществяване на нови контакти. Отделете време за трупане на нови знания и усъвършенстване. Прочетете книга, запишете се на полезен семинар. Всичко се решава бързо и лесно. Просто вървете напред.  

Рак

Бъдете по-решителни. Съдбата ще ви подкрепи. Вие най-добре знаете къде искате да стигнете. Не забравяйте контактите с приятели и роднини. Но и не изпадайте в крайности. Риск съществува, но без него няма да направите нищо от това, което сте замислили. 

Лъв

Както обикновено искате да бъдете център на внимание. Но този път няма да ви се получи. Не всички искат да угаждат на прещевките ви. Бъдете по-сдържани и ще успеете, без да дразните враговете си. И не го преживявайте, няма да е задълго. 

Дева

Есента е време, в което всеки от нас има нужда да се усамоти и да намери време за себе си. Но точно сега не е моментът да се отдалечавате от социалните ангажименти. Бъдете открити и общувайте. Ходете на срещи, вижте се с приятели. Радвайте се на живота.

Везни

Чувствате се притеснени, защото новият човек в живота ви изведнъж е изчезнал... Неприятно, но нищо не можете да направите. Просто бъдете внимателни. Оценете риска. Денят ще ви донесе изненади. Вие си подредете приоритетите. 

Скорпион

Не мислете за чувствата на другите. Бъдете положителни и се постарайте да се поставите на тяхно място. Понякога това е доста полезно като действие. И ако всичко е наред, ще можете да избегнете споровете и конфликтите. Сега не е време за драми.  

Стрелец

Всичко, за което отдавна мечтаете, сега се сбъдва. Не изпускайте момента. Уловете го и му се насладете. бъдете решителни. Блестите и хората ви вярват. И звездите ви дават картбланш. Просто използвайте ума си.  

Козирог

Поражение се приема трудно. Но ако успеете да го направите, ще можете да го забравите и да постигнете успех. Да, понякога е важно да се вслушате в мнението на околните. Погледнете през техните очи. Следвайте логиката и анализирайте ситуацията. Не слушайте чувствата.  

Водолей

Рискувате да направите голяма глупост. Не бързайте. Ако имате усещането, че изводите ви са нелогични, а решенията - погрешни - спрете. И помислете. Оставете чувствата настрана. Следвайте онова, което ви съветва разумът. Важно е първото впечатление, което ще оставите у другите.  

Риби

Защо сте тръгнали да се запасявате? Вярно е, че е есен, но нямате нужда от толкова много резерви. Погледнете обективно на нещата. за да се радвате на живота, ви трябва много по-малко. Бъдете честни с човека до вас. И не се отказвайте точно сега. Струва си да продължите напред. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...