Хороскоп за 6 октомври - успехи за Близнаци, объркване за Девите - 24novini.bg

Хороскоп за 6 октомври - успехи за Близнаци, объркване за Девите

06.10.2019 | 07:00
(0 гласа)

Овните ще срещнат хора с много идеи и оптимизъм, Близнаците ще се радват на успехи.

 

 

Овен

Разговорите ви с успешни хора ще ви зарежда с идеи и оптимизъм. Може да флиртувате или да прекарате романтична вечер с половинката. Възможно е зараждането на ново чувство, но не провокирайте ревността на половинката – може да недооцените последствията.

Телец

За някои неща ще трябва да си признаете, че сте закъснели с действията си. Интуицията ви ще бъде засилена, а заедно с това около вас може да усетите действието на нечие тайно влияние. Не разговаряйте много с хората около вас.

Близнаци

Днес се очаква да пожънете успех с инициативите си. Можете да пристъпите към нови дела. Особено актуални са домашните занимания и участието в живота на близките. Животът изисква от вас отговорна позиция.

Рак

Днес ще трябва да се разкъсате между работата и дома си. Поставете служебните задължения на първо място, още повече че в близко време ви чака обновяване на дейността и промените могат да започнат във всеки момент по най-непредсказуеми причини.

Лъв

Тази неделя отделете колкото се може повече време и внимание на текущите дела. Новини от далечно място може да предизвикат силни емоции и да ви накарат да преосмислите някои отношения, особено продължителните.

Дева

Възможно е днес да се объркате в романтичните и любовните отношения. Имате нужда от спокойствие и уединение, но външните фактори са твърде много.

 

Везни

Днес няма да се наслаждавате на спокойствие, тъй като хората ще имат нужда от вас по различни поводи.

Скорпион

Не прибързвайте да се докажете в добра светлина, защото може да доведе до обратния резултат. Възможни са разправии и грешни съждения, объркани решения. 

Стрелец

Тази неделя трудно ще можете да общувате и ще преговорите. Различни емоции, опасения, недоволство ще пречат на съвместната ви дейност с другите. Работата в уединение, въвеждането на ред, малко спорт ще ви помогнат да постигнете равновесие.

Козирог

Занимавайте се с това, което можете да промените и на което можете да влияете. Останалото може да почака.

Водолей

Днес не плувайте срещу течението, но изберете по-конструктивни и по-незабележими за околните начини да влияете на ситуацията. Денят е благоприятен за всичко, което ви доближава до собствените ви идеали.

Риби

Днес информацията и контактите ще са ви в повече. Всичко, за което мислите, мечтаете и живо ви интересува, може да се привлече и реализира в живота ви. Но не е изключено да получите и това, за което се притеснявате, и да си създадете нови проблеми.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...