Удоволствия за Стрелците, пари за Скорпионите - 24novini.bg

Удоволствия за Стрелците, пари за Скорпионите

26.09.2019 | 07:00
(0 гласа)

Ядове за Рака, подарък от съдбата ще има за Риби.

 

 

Овен
Не можете да смогнете да изпълните всичките поети обещания и е възможно някой да ви се разсърди. Ще се наложи да се посветите на близките, имате дълг към тях и ще се наложи да ги омаете, защото чувствата им към вас не са много топли.

Телец
Пренебрегвате приятели и близки, заради работата и това ги наранява. Налага се да решавате несправедливи дела по общи каузи и чакате помощ от партньорите си. Напрегнато ви е, а околните не проявяват разбиране. Овладейте лошите чувства. Ако пък не успеете, идете на пазар – ще видите как настроението ви ще се повиши поне с един пункт!

Близнаци
Налага се да жертвате нещо от себе си в името на поети ангажименти с чужденци, бъдете балансирани и прозорливи. Заради напрегнати дела пренебрегвате близките си. Затова в празничните дни се „поправете“ и отделете поне мъничко време за тях.

Рак
Чакат ви проблеми – тежка рекапитулация. Ако сте поживели нашироко, ядовете у дома няма да ви подминат, защото и близките ви са уязвими тези дни. Песимизмът ви завладява, но идват и вести за надежда и успех от чужбина, свързани най-вече с делови оферти. Като цяло денят ви не е лек, опрете се на любовта като утеха и на интуицията като изход.

Лъв
Дните се нижат един след друг, не са леки и се налага да правите преоценка на хора, на които държите. Може би е време с някои и да се разделите. Трудно ще общувате с началниците и властта. Реагирайте бързо и ефективно с полезни стратегии, за да спасите положението на професионалното поле.

Дева
Хората около вас проявяват неразбиране, има разминавания, хабите излишни нерви. Всичко е поправимо, ще видите че нещата се подредят към средата на седмицата. Времето е много силно за вас, чака ви издигане в йерархията.

Везни
Имате много работа и не сте доволни. Балансирайте между претенциите на началството и личното си време и задачи. Не се издавайте, че ви е неприятно. Пазете се от преумора и не се намесвайте в чужди проблеми.

Скорпион
Налага се да обърнете внимание на домашни и битови проблеми, които отдавна чакат своето разрешаване. Ще се справите, но ви трябват поне 3-4 дни спокоен размисъл. Около вас всички ще бъдат доволни, а вие ще се почувствате заредени с нов хъс за работа. Задават се и финансови приходи. Пазете здравето.

Стрелец
Стрелците се впускат в различни удоволствия и съблазни. Лошо няма, пазете се да не преигравате пред хора, на които държите. Животът не е само празници. налага се и да поработите. Бъдете внимателни. Възможни са измами.

Козирог
Ще решите много служебни проблеми. Чувствате изтощени, но доволни. Тъкмо приключвате с едно, явява се ново, от вас се изисква добра организация, бързина и деловитост. Добрата новина е, че ще имате финансова стабилност.

Водолей
Това е един успешен ден за кариерата ви, правите удачни финансови разходи за дома или за нови бизнес-начинания, които ще ви донесат допълнително доходи. Чакат ви любовни радости и разбиране, много работа. Но ви остава време и за удоволствия.

Риби
Някой ще ви създава проблеми, заради неразбиране, ще трябва да се уточнявате дълго и досадно. Ще градите нови стратегии, ще ви дойдат нови подкрепления. Ще навлезете в обществения живот. Съдбата ви прави подарък, не го пропускайте.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...