Хороскоп - Трудности за Лъвовете, Близнаците да внимават за злоупотреби - 24novini.bg

Хороскоп - Трудности за Лъвовете, Близнаците да внимават за злоупотреби

23.09.2019 | 07:00
(0 гласа)

Водолеите да не се отчайват от финансови проблеми. Рибите да се радват на живота, а Телците да харчат колкото желаят.

Овен

Днес ще ви бъде трудно да се съгласявате с околните. Не превръщайте това в голяма драма, а намерете начин как да представите мислите и мнението си, така че другите да го разберат и да го приемат.

Телец

Не се ограничавайте до най-необходимото. В момента сте в добро финансово състояние и можете да си позволите разхищение и задоволяване на капризи.

Близнаци

Не позволявайте на когото и да е да злоупотребява с вас. Ако нямате ресурси да съдейства и да помагате, не го правете. 

Рак

Днес не взимайте окончателни решения по никакъв повод. Има твърде много неща, които са ви неизвестни. Изчакайте да получите цялата необходима информация, за да не направите грешен избор.

Лъв

Днес ще ви е трудно да обясните нещата, които се случват около вас. Няма да можете и да разберете причините за случващото се. Не се опитвайте да променяте случващото се, оставете събитията да се развиват без ваша намеса.

Дева

Дайте воля на въображението си и оставете мисълта ви да лети накъдето поиска. Запишете всички ваши прозрения, ще ви бъдат полезни за в бъдеще.

Везни

Внимавайте с кого и за какво говорите. Не се отпускайте пред хора, които не познавате особено добре или не сте сигурни в отношението им към вас. Както добре знаете, не всички хора са добронамерени.

Скорпион

Не се самозалъгвайте сами по какъвто и да е повод. Мислете реално и бъдете максимално честни пред себе си и пред хората около вас. Колкото по-искрени сте, толкова повече ще постигнете.

Стрелец

 

Внимавайте с постъпките си в началото на тази седмица, защото заради някои може да съжалявате на по-късен етап. Не се разпореждайте твърде много.

Козирог

Вслушайте се в това, което ви говорят хората. Вероятно някой се опитва да ви предупреди за нещо, четете между редовете.

Водолей

В началото на седмицата финансови проблеми ще ви раздразнят и ще бъдете в лошо настроение. Не се отчайвайте, ще настъпят добри времена в това отношение.

Риби

Не потъвайте твърде надълбоко в мислите си. Радвайте се на живота такъв, какъвто е и се благодарете, че нямате сериозни проблеми.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...