Промени за Телците, Рибите се изправят пред препятствия - 24novini.bg

Промени за Телците, Рибите се изправят пред препятствия

15.09.2019 | 06:30
(0 гласа)

Щастие за Лъвовете, тежък ден за Риби. 

 

Овен
Податливи сте на финансови измами. Ще претърпите загуби. Бъдете внимателни. Има вероятност да ви притесни неприятна новина. Възможна е смяна на работното място.

Телец
Обмисляте да се преместите на ново място. Възможно е да отидете да живеете в чужбина. Това ви прави доста нервни и дори неадекватни в делови план. Трудно изпълними са планираните срещи.

Близнаци
Стремите се към добри резултати в работата. Искате да покажете, че можете да се справите и заслужавате доверие. Очаквайте финансова сигурност. Не действайте хаотично, задължително следвайте начертания план. Ще преодолеете трудностите в офиса. Очаквайте подкрепа от колега от другия пол.

Рак
Объркани сте. Възможно е опитвайки се да бъдете полезни, да изпаднете в неизгодна, дори смешна позиция. Силно емоционални сте е това ви пречи да подредите нещата в личен план. Налице са нови перспективи. Очаквайте съблазнително предложение.

Лъв
Очаква ви един много щастлив ден. Звездите ви дават шанс във всички сфери. Финансите ви са стабилни и ще растат. Задоволявате всички свои желания.

Дева
Добър и успешен ден. Очаквайте добри приходи и сериозни материални придобивки. Срещате човек, който ще промени живота ви. Чувствате се сигурни на работното място, а в личен план всичко се подрежда добре.

Везни
Материално независими сте. Дори и да сте имали някакви притеснения в личен план, нещата бързо ще се променят. Важно е да направите първата крачка. Бъдете сигурни, че половинката ви е готова да промени посоката и да избере друг партньор.

Скорпион
Разчитайте на приятелите си. Денят ви дава нови възможности за изява, именно с подкрепата на приятели. Очаровате с честността си. Не изневерявайте. Ще ви хванат. Заложете на приятелските отношения.

Стрелец
Очаквайте промени в служебен план. Дори в почивните дни е важно да засвидетелствате лоялността си към шефа. Получавате пари. Моментът не е подходящ да изяснявате личните си отношения.

Козирог
Очаквайте важно събитие, което ще повлияе живота ви за години напред. Духовното ви израстване ще ви спечели нови приятели. Работите над нов проект. Пазете се от инциденти. Бъдете положително настроени. Животът не обича песимистите.

Водолей
Очакват ви печалби. И знак от съдбата, който не трябва да пропускате. Имате проблем с парите, но това не означава, че ще ви липсват средства. Ще се справите с всички препятствия. Бъдете внимателни, възможни са промени в личен план. 

Риби
Тежък ден ви очаква. Не правете компромиси. Ще се радвате на вниманието на хора, на които не държите. И ще страдате по тези, които са наистина важни за вас. Успокойте се, няма да останете незабелязани. Очаквайте промени в отношенията си с партньора.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...