Хороскоп - успех за Козирозите, равносметка за Близнаци - 24novini.bg

Хороскоп - успех за Козирозите, равносметка за Близнаци

Днес Козирозите ще се радват на успехи, Раците също. Рибите да стъпят на земята. Днес Козирозите ще се радват на успехи, Раците също. Рибите да стъпят на земята. Архив
12.09.2019 | 07:00
(0 гласа)

Водолеите могат да си позволят да действат по свои правила. Рибите да не си въобразяват невъзможни сценарии. Успехи за Козирозите.

Овен

Днес може да се сблъскате със сериозно противоречие на мнения. Вие просто нямате способността да приемете чужда гледна точка. Заложете на рутинната работа с много дисциплина и последователност.

 

Телец

Днес обичайте умно. Забравете за романтиката и спонтанните действия, подтикнати от силни чувства. Моментът налага да бъдете далновидни.

Близнаци

Добре премерете ситуацията във връзката ви и си дайте сметка какво може да спечелите от тези взаимоотношения. Премерете плюсовете и минусите и направете обективна оценка.

Рак

Очаква ви ден, пълен с изненадващ, но положителен развой на нещата. Няма да бъде необходимо да полагате усилия, просто се насладете на случващото се.

Лъв

Днес трябва да сте говори за подвизи. Спазвайте правилата, бъдете праволинейни и печалбата може да е голяма. Загубата също, така че съобразявайте и рисковете.

Дева 

Не се поддавайте на чувства и емоции. Чрез прозорливостта си ще решите важни и наболели проблеми във връзката ви.

 

Везни

Преди всичко днес помислете за себе си. Любовта е любов, но понякога трябва да пренебрегнете себе си, за да оцелеят силните чувства.

Скорпион

Не лъжете, не се опитвайте да манипулирате и бъдете себе си. Всеки опит да заблудите хората срещу вас ще търпи опит, затова не рискувайте и казвайте истината.

Стрелец

Бъдете внимателни и не предприемайте никакви рискове. Денят не е подходящ за нови и непознати действия.

Козирог

Днес ще се радвате на успехи. Можете да постигнете всичко, което искате, но ще има цели, които все още са твърде високи за вас.

Водолей

Можете да си позволите да бъдете себе си и да действате спонтанно. Никой няма да ви порицае, защото малко хора ще забележат изобщо какво правите. 

 

Риби

Стойте здраво стъпили на земята. Не си позволявайте да си въобразявате. Днес от полза ще ви е единствено стриктното и дисциплинирано поведение.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...