Хороскоп за 11 септември - почивка за Лъвове и Близнаци - 24novini.bg

Хороскоп за 11 септември - почивка за Лъвове и Близнаци

Днед Лъвовете и Близнаците да намерят време за почивка. Днед Лъвовете и Близнаците да намерят време за почивка. Архив
11.09.2019 | 07:02
(0 гласа)

Почивка за Лъвовете, Овните да внимават със здравето си.

Овен

Не подценявайте сигналите, които получавате от тялото си. Възможно е да имате здравословен проблем. Може да криете някои неща от околните, но това не означава, че те не съществуват. Решете проблемите си, не ги забравяйте.

 

Телец

Не давайте напразни надежди на хора, при които нямате намерение да се върнете. Понякога мълчанието означава повече от хиляди думи.

Близнаци

Днес може да решите смело какъв товар да махнете от плещите си. Имате нужда от почивка както физически, така и психически.

Рак

Нямате възможност да направите компромис със здравето си или с настроението си. Погрижете се за тях, а и за вас самите. Здравето и емоциите ви са нещо ценно и крехко, добре се погрижете за тях.

Лъв

Подарете си няколко часа тишина, починете си. Не си мислете, че ако не вземете нещата във ваши ръце, светът ще свърши.

Дева

Денят е подходящ да седите тихо и да наблюдавате. Гледайки отстрани, сами ще си направите изводите какво точно се случва. Не напирайте да сте в първите редици.

Везни

Днес може да започнете да учите нещо ново. След първия неуспех обаче не се отказвайте. Бъдете упорити и настоятелни, за да се радвате на успех след това.

Скорпион

 

Погледнете назад в миналото и направете равносметка дали нямате нещо за довършване. Ако нямате никакви ангажименти, се обадете на проятел, с когото отдавна не сте се чували.

Стрелец

Не правете компромиси с качеството на нещата, които другите правят за вас. Понякога си мислите, че някой се опитва да ви направи услуга, а всъщност може да ви навреди. Внимавайте.

Козирог

Добре помислете за вас, състоянието ви и за това как по-леко да премине денят ви. Не навлизайте в излишни подробности и не задълбочавайте излишни проблеми, от които не е ясно как ще се измъкнете.

Водолей

Днес ще отваряте врати с чар, а добрата ви дума ще създава приятелства. Денят е подходящ за всякакъв вид комуникация, която ще е успешна.

Риби

Днес наблюдавайте внимателно случващото се около вас. Направете изводите за себе си и не бързайте с даването на оценки и споделянето на мнение.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...