Промени за Близнаците, стабилно здраве за Скорпиона - 24novini.bg

Промени за Близнаците, стабилно здраве за Скорпиона

10.09.2019 | 06:53
(0 гласа)

Промени и задгранични пътувания очакват зодия Близнаци. Съдбата среща Водолеите с хора, които ще им помогнат.

Овен
Ще бъдете щастливи, ако около вас се появят хора, които ви хвалят и постоянно искат помощта ви. Не очаквайте помощта на тези от вашите близки, които завиждат на успехите ви. Податливи сте проблеми с кръвното налягане, заради напрежение или нежелание да се съобразите с околните. Внимавайте кого допускате до себе си и в леглото си. 

Телец
Въпреки известното забавяне, ще успеете да реализирате плановете си. Не са изключени трудности в общуването. Запасете се с търпение. Лошото настроение, което може да ви обхване, заради неуспехите, е причина и за нестабилното ви здравословно състояние. Не се отказвайте да приключите връзката, от която се страхувате. Ще сте нетипично затворени в себе си, защото сте изнервени от непрекъснато появяващите се пречки по пътя ви.

Близнаци

Промените ви следват постоянно. За част от тях няма да сте подготвени, въпреки вашата авантюристична нагласа и непрестанното търсене на нещо ново и примамливо. Не пропускайте пътуванията зад граница, защото ще ви донесат много положителни емоции и нови полезни контакти. Ще се чувствате напрегнати, склонни да спорите и да се заяждате с хората от най-близкото си обкръжение. 

Рак

Предпазвайте се от изтощение, което ще ви попречи да изпълните планираните задачи. Ще ви търсят за съвети и за публична изява. Не се очертават здравословни проблеми, ако си почивате вечер и не прекалявате с тестените храни. Плодовата диета за няколко дни ще ви пречисти от токсините. 

Лъв
Способни сте да създадете цял букет от романтични и интимни връзки на които в един момент ще изпуснете края и ще бъдете потърпевши. Ще блеснете с уменията си на работното място. Имате възможност да проведете разговори и да уточните възможностите за бъдещи инвестиции. Подпишете договорите, чието реализиране може да започне през месеца. Несемейните може да сключат брак, ако имат вече доказали чувствата си партньори до себе си. 

Дева
Използвайте интуицията си, която ще ви помогне да предвиждате събитията. Не си мислете, че ако сте отдадени само на работа, ще успеете да постигнете материален връх. Преумората ще се отрази лошо върху здравето ви. Ще сте във форма, ако вечер си лягате по-рано и не се вживявате в проблемите на работното място. Ще се разочаровате от поредната неискреност в чувствата, ако сте прекалено доверчиви и податливи на ласкатели. 

Везни
Работете активно, но не харчете. Всички кредити и заеми, които сте дали, са невъзвръщаеми, затова се откажете от добротворството. Не допускайте да ви отклонят от професионалните ви цели и се заемете с тях, дори и при прекалената ви чувствителност и заетост. Негативните емоциите са причина да не сте в най-добрата си физическа форма. Не се вживявайте в действията на околните.

Скорпион
Бъдете внимателни с думите си, за да не си спечелите врагове, заради неумението си да премълчавате и желанието постоянно да се възмущавате от някого или нещо. Успехът не е с вас, ако решите да поставите началото на нови занимания или пък се втурнете да инвестирате. Здравето ви ще бъде стабилно и без повод за притеснения. Не се изневеряйвате.

Стрелец
Имате шанс за успешни начинания, но ви трябва и подрепата и помощта на влиятелни хора. Очакват ви щастливи дни с децата и близките ви. Научете се да се грижите за себе си. Започнете да помагате и на другите хора да се грижат правилно за здравето си. Не си създавайте проблеми с показност при ухажване, ако сте на почивка, защото дразните брачната си половинка. 


Козирог
Гоните целта си докрай, но дали ще успеете или ще се провалите, зависи от вас самите. Длъжни сте да внимавате какво говорите и да не се обвързвате с неподходящи партньори, които ви свалят звездите и ви обещават невероятни успехи. Здравето ви е стабилно. Ще го съхраните, ако се грижите добре за себе си. Не усложнявайте ненужно личния си живот.  Несемейните ще срещнат подходящия партньор.

Водолей
Прибързаността е във ваша вреда. Бъдете тактични и умерени. С активност и търпение е възможно да постигнете всичките си служебни цели. Работете без съдружие и не се доверявайте на съветници, които постоянно искат да се намесват в работата ви, за да успявате с лекота. Съдбата ще ви срещне с хора, които ще ви харесат. Не се самозабравяйте. 

Риби
Не споделяйте плановете си, за да не попаднат в ръцете на конкуренти, които чакат удобния миг да ви навредят. Трудности ще блокират изцяло работата ви. Трябва преди всичко да се погрижите за себе си и да се храните няколко пъти на ден. Ако търсите своята половинка ще имате впечатляващи запознанства, много обожатели, но в същото време трябва да сте внимателни, да не се впускате в любовна авантюра и прибързан брак, за да не съжалявате след това. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...