Хороскоп - напрежение за Девите, похвали за Рибите - 24novini.bg

Хороскоп - напрежение за Девите, похвали за Рибите

Днес Рибите ще слушат похвали, но да не разчитат само на тях. Днес Рибите ще слушат похвали, но да не разчитат само на тях.
09.09.2019 | 07:01
(0 гласа)

Скорпионът да не прави от мухата слон, Стрелецът да се пази от грешки.

 

 

Овен

Днес ви очаква ефективно начало на седмицата, което няма да ви натовари с факта, че е първи работен ден от седмицата. Днес ще се забавлявате с работата си.

Телец

Днес ще бъдете в първите три места на най-добрите служители в офиса. Освен това днес ще осъществите сделка и ще се сдобиете с нови контакти, които ще ви помогнат да развиете собствените си планове.

Близнаци

Днес няма да имате възможност да мислите за дреболии. Заложете на големите дела и сделки, които ще са с дълготрайни посоледици за вас и кариерата ви.

Рак

Днес можете да избирате - да се чувствате зле или да положите усилия към нещата, в които сте сигурни, че ще постигнете успех и ще се чувствате добре. До вас има верни хора, които ще ви помогнат да се справите отлично с трудните моменти.

Лъв

Днес ще излъчвате чар и харизма и няма да получите слаба оценка за работата си днес. Винаги обаче помнете каквото вършите да не го оставяте на друг днес. Не бъдете твърде любезни и добри с хората.

Дева

Понеделникът ви ще премине под напрежение заради несвършени дела. Днес ще трябва да имате бързи реакции, за да не изпуснете момента. Умората в края на деня ще бъде възнаградена.

Везни

Преди да започнете нещо ново, добре премисляйте действията си. Благодарете на хората, които ви помагат и мислят вашето добро. Хубавите моменти ще са свързани именно с хората, които се опитват да ви помогнат.

Скорпион

Днес ще се наложи да си наведете главата. Не правете големи проблеми о дреболии. Осигурете си романтична атмосфера за вечерта.

Стрелец

Днес се пазете от неволни грешки, които е абсолютно възможно да допуснете. Колкото и да не ви се иска е най-добре да се захванете да запретнете ръкави.

Козирог

Отговорите на много от въпросите, които ви тормозят, ще се крият в малките нещата. Бъдете наблюдателни над ситуацията и прозорливи.

Водолей

Днес не си позволявайте любовни отношения в офиса. Издигането в кариерата е най-големият приоритет, но по пътя винаги има подводни камъни.

Риби

Днес не се изненадвайте от похвали. За съжаление похвалите и потупването по рамото все още няма да доведе до нови приходи, но и това ще стане.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...