Скорпионите - влюбени, Девите ги чака много работа - 24novini.bg

Скорпионите - влюбени, Девите ги чака много работа

20.08.2019 | 07:30
(1 глас)

 На 20 август хороскопът вещае здравословни проблеми за Близнаците, труден ден за Лъвовете, Скорпионите са влюбени като деца, а Раците са разсеяни и не им се работи. 

Овен
Избягвайте конфликтите на работното място. Не губете време в празни разговори. И не харчете повече, отколкото можете да си позволите. Имате нужда от конкретен план за действие. Бъдете внимателни. 


Телец

Денят е успешен за вас. Чувствате се уверени в собствените си сили. И все пак не очаквайте твърде много. Обърнете внимание на половинката си. Романтиката е във въздуха. Запомнете съня си, има почти пророческо значение. 


Близнаци

Трудно ви е да бъдете обективни и да гледате на нещата в перспектива. Не прекалявайте с храната, пазете стомаха. Не давайте пари назаем и не бъдете твърде доверчиви. Дори към приятелите си. 


Рак
Малко сте разсеяни. А от това може да пострада работата ви. Шефът ви следи от известно време. Не изоставяйте със задълженията. Плановете, които си правите, могат да се окажат неосъществими, но пък мечтите са напълно безплатни.


Лъв

Денят е супер успешен, ако не се брои вашата способност да разваляте всичко. Не се заяждайте с близките си, не ядосвайте колегите. Опитайте се да се контролирате. Ще получите подкрепа от висшестоящ. Не отказвайте помощта.


Дева
Работата ви е в повече, но пък и парите няма да са малко. Време е да подредите живота си. Направете прочистване - както у дома, така и в личен план. Не издребнявайте. Животът е прекрасен и сега е моментът да се научите да му се наслаждавате.


Везни
Не ви остава време за вас самите. Напоследък все работите, имате нужда от почивка. Но пък ще получите признание и потупване по рамото от шефа. А това е важно за вас. И близките ви ще оценят труда ви. 


Скорпион
Обичате. И ви се иска да го кажете на всички. Иска ви да прегръщате, да дарявате. Най-добре се съсредоточете въху човека до вас. Той има нужда от внимание. Можете спокойно да помислите и за ново начинание. 


Стрелец
не се претоварвайте. Обърнете внимание на хората около вас. Твърде вероятно е да си помислят, че сте асоциални или надути. Не се вживявайте много и в отношенията си с другия пол. Всичко ще се нареди така, както го искате. 


Козирог

Доволни сте от себе си и от това, което правите. Можете спокойно да си отдъхнете. Кризата в личен план е зад гърба ви. Обърнете внимание на себе си. Подарете си час при фризьор, СПА процедура, запишете се на курс. 


Водолей
Буквално се носите във вихъра на събитията. Не можете много да прецените ситуацията, но не е и необходимо. Звездите вече са предначертали пътя ви. И той ще бъде успешен. Съвсем скоро ще получите и възнаграждението, което заслужавате.


Риби
бъдете практични. Не харчете излишни пари. Не купувайте ненужни вещи. Имате си достатъчно у дома. Изключение можете да направите само за любимите си нови четива. И помислете за нещо ново и романтично. Нещо по-духовно. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...