Хороскоп за 17 август - любов за Телците, промяна за Скорпионите - 24novini.bg

Хороскоп за 17 август - любов за Телците, промяна за Скорпионите

17.08.2019 | 07:00
(0 гласа)

Проблеми очакват Близнаците. Везните трябва да направят сериозни промени в личен и професионален план.

 

Овен

Чудесен ден. Не се притеснявайте от грешки, давайте смело напред. Всичко, което се случва, можете да обърнете във ваша полза. Животът ви поднася приятни изненади и вие знаете, че можете да се справите с всичко.

Телец

Не рискувайте и не започвайте нови дейности. Съсредоточете се над нещата, които изискват повече отговорност и внимание. Важно е да завършите започнатите проекти и да намерите време за близките. Любовта ви е във възход. Грабете с шепи от щастието.

Близнаци

Време е да си спомните за своя актьорски талант. Ще ви е от полза точно в тази ситуация и ще ви измъкне за секунди от проблемите. Иначе рискувате да давате дълги и досадни обяснения, които ще доведат до допълнителни проблеми.

Рак

Излизайте навън, вижте се с приятели, познати, роднини. Това ще ви донесе големи ползи. важно е да общувате. И не приемайте за чиста монета всичко, което ви казват. Доверявайте се само на себе си. Бъдете активни и ще получите това, което искате.

Лъв

Не се вслушвайте в чуждо мнение, искат да ви заблудят. Вашите мисли са най-правилните и обективни. Вървете право напред и не се вслушвайте в коментарите на другите. Можете да постигнете всичко. Пазете здравето си.

Дева

Не пренебрегвайте съветите на хора, които имат повече опит от вас. Те ще ви окажат сериозно подкрепа. Засега не е нужно да правите кой знае какви рисковани стъпки. Съдбата си знае работата. И сама ще ви поднесе желаното. Не лъжете. И не давайте пари назаем.

Везни

Отделете време за почистване – на дома, колата и личния си живот. Освежете енергията, която ви заобикаля. Чувствате се като затворени в капан. Изкарвате си го на любимия човек, а той няма вина. даже напротив. Бъдете по-отговорни към личния си живот.

Скорпион

Налага се да си зададете някои важни въпроси и да си отговорите на тях. Не чакайте. Търсете промяната. Бъдете честни и спрямо себе си, и спрямо партньора. Възможно е да започнете нова работа. не отказвайте изгодното предложение, което ще ви направи ваш познат.

Стрелец

Заложете на своето обаяние и красноречие. Трябва да направите добро впечатление на хората, от които зависи успехът ви. Можете много повече от това, което показвате. Вървайте в собствените си сили. И не правете твърде големи компромиси. Ще ви се качат на главата.

Козирог

Не се отчайвайте. И в никакъв случай не се подценявайте. Можете да постигнете много повече. И съвсем скоро ще го направите. Успехът ви ще бъде наистина главозамайващ. Дори вие ще се изненадате от това, което ще се случи.

Водолей

Активизирайте се. Действайте смело, ще се справите с всички задачи. Сега е моментът да направите генерална промяна. Животът ви отдавна буксува. Имайте вярата в себе си да направите първата стъпка в правилната посока.
 

Риби

Можете да споделите замисленото с приятели, но се пазете от хорската завист и недоброжелателство. Завиждат ви и лошите очи могат да ви причинят доста неприятности. Най-добре изолирайте хората, на които нямате пълно доверие. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...