Хороскопът за 15 август - изненади за Телците и прозрения за Раците - 24novini.bg

Хороскопът за 15 август - изненади за Телците и прозрения за Раците

15.08.2019 | 07:00
(0 гласа)

Телците ги очакват изненади, а Рибите да не се отчайват и да положат усилия. Предстоят прозрения за Раците.

Овен

 

Днес ще бъдете мотивирани да правите и невъзможното. За да постигнете всичко, което желаете, трябва да положите много усилия. Насочете енергията си към това и ще се радвате на успехи.

Телец

 

Денят ви ще е изпълнен с изненади. Очаквайте и най-неочакваното, но не се ядосвайте. Планирали сте всичко, изпипали сте и най-малкия детайл, но понякога има пропуски и се появяват изненадвщо. Всичко е поправимо.

Близнаци

Не се поддавайте на провокации и покажете, че имате здрави нерви и добро самообладание. Когато сте сами се ядосвайте колкото искате, но не показвайте тази слабост пред другите. Ще се възползват от това и ще съжалявате за в бъдеще.

 

Рак

Ще стигнете до нови изводи и прозрения. Побързайте да научите новия урок, защото той е позакъснят и ще трябва да наваксате.

Лъв

Не се захващайте с нови дела и с нови начинания. Рано е за ново начало, засега се пускайте по течението на настоящето.

Дева

Някой от обкръжението ви ще се опита да ви въвлече в интрига и двулична история. не се поддавайте на подобни опити и не се принизявайте до това ниво.

Везни

Ще чуете нещо ново и неочаквано за себе си. Не се обиждайте, а се поласкайте, че представлявате интерес за някого.

Скорпион

Ще бъдете приятно изненадани. Неочакваното положително развитие на ситуацията ще е едно ново начало. Мислете за приятните емоции и се разсейте от разочарованието.

Стрелец

Бъдете по-внимателни към новите хора, с които се запознавате. Склонни сте да си създадете само добро впечатление за някого и да пропуснете важни подробности за неговата същност.

Козирог

Не насилвайте нещата и не притискайте тяхното развитие. Истински значимите събития сами ще търпят развитие. Не им пречете.

Водолей

Ще изпитате затруднения в домашните задължения, но не се отчайвайте. Помислете добре на кого може да разчитате и да се обадите, за да ви помогне.

Риби

Не потъвайте прекалено дълбоко и помнете, че пътят към върха е труден и бавен. Положете усилия, за да се задържите на повърхността.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...