Хороскоп за 12 август - Раците да не са егоисти, Скорпионите да споделят - 24novini.bg

Хороскоп за 12 август - Раците да не са егоисти, Скорпионите да споделят

12.08.2019 | 07:00
(0 гласа)

Девите да се отдадат на домакинска работа, за да имат повече време за напред, а Рибите да помислят за промени. Водолеите да не търсят перфектното, а Раците да не бъдат егоисти.

 

 

 

Овен

 

Започнете седмицата си с нови начинания. Не бъдете прекалено скептични към непознатото. Днес най-важното е да си спестите отрицателните коментари към другите, за да си спестите и неприятни ситуации за напред.

Телец

Обърнете внимание на здравето си и не правете компромиси с него. Ако навън е прекалено топло по-добре си останете вкъщи на хладно. 

Близнаци

Избягвайте конфликтните ситуации и не влизайте в напразни спорове. Независимо какво правите, едва ли ще успеете да промените гледната точка на някого, особено ако е в резултат на дъгогодишни убеждения.

Рак

Не бъдете егоисти и не поставяйте вашите интереси пред тези на половинката ви. Тази тактика е губеща, независимо, че ви се струва изключително удачна.

Лъв

Обърнете внимание на близки и приятели и не поставяйте работата пред личния си живот. Финансовото си положение ще го оправите след време, но развалените отношения ще ги върнете трудно.

Дева

Започнете седмицата с домакинските задължения. Отворила ви се е възможност да се развихрите и да си спестите работа за седмици напред.

Везни

Не се доверявайте лесно и не вярвайте на празни обещания или авторитетни такива. Стъпете здраво на земята и разчитайте единствено на себе си. 

Скорпион

 

Споделете притесненията си с ваш близък или с приятел. Не оставайте насаме със страховете си, защото ще станат по-силни и това не е във ваш плюс.

Стрелец

В началото на новата седмица ще прозрете, че не можете да разчитате на даден човек. Това ще даде важно начало в живота ви, което е свързано с вашето развитие.

 

Козирог

Не полагайте твърде много усилия в нищо и не се престаравайте. Заложете на естественото развитие на нещата. Не си насилвайте късмета.

Водолей

Не търсете перфектното във вас или в хората около вас. Понякога хубавите неща са най-простите.

Риби

Имате възможност днес да си починете психически. Помислете какво може да промени в себе си и искате да го направите. Не позволявайте да зависите от някого.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...