Хороскоп за 4 август: Ново начало за Овена, Девите ще са подозрителни - 24novini.bg

Хороскоп за 4 август: Ново начало за Овена, Девите ще са подозрителни

Днес за Овенът е ново начало Днес за Овенът е ново начало
04.08.2019 | 07:00
(1 глас)

В неделя ще имате планове и идеи относно подобрение, ремонт и други действия свързани със семейно имущество. Много настоятелни в своите желания ще бъдат представителите на Козирог, Телец или Дева. В неделя ще преживеете неочаквано събитие, разговор, среща и други свързани с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Много любовни и интимни емоции днес очакват представителите на Лъв, Овен и Стрелец.

 

 

Овен

Това е ден за ново начало. Огледайте се около себе си и започнете там, където имате най-силно желание за промяна.

Телец

Днес не давайте нищо назаем. Може да загубите пари или вещи, но и доверие. Пазете се от слънцето.

Близнаци

Днес ще бъдете нещо, като съветник в своето обкръжение. Освен гордост това ще ви донесе и не малко отговорност – не го забравяйте.

Рак

През този ден може да си позволите да бъдете малко по-сериозни и дори строги. Ако целта оправдава средства, не се колебайте да не отстъпвате от принципите си нито за миг.

Лъв

Днес едва ли ще постигнете това, което сте си представяли, но всичко е възможно, ако дори за миг не се разсейвате.

Дева

Прекалената подозрителност днес може да ви изиграе лоша шега. Усмихвайте се повече, защото не е ясно, кой може да се изпречи на пътя ви.

Везни

Бъдете сигурни в себе си и в това, че може да постигнете своето само с честни методи. Не си позволявайте да използвате манипулационни методи на действие.

Скорпион

През този ден ще ви се наложи да действате бързо и под напрежение. Нямате време за губене, в противен случай някой много бързо ще заеме мястото ви.

Стрелец

През този ден обърнете внимание предимно на себе си. Нужно е да въведете спешно ред във вашите мисли и чувства преди да продължите напред.

Козирог

През този ден нека въпросите, свързани с вашия личен живот бъдат напреден план. Останалите може да почакат особено ако не ви касаят.

Водолей

През този ден ще ви се наложи да бъдете по-сериозни от обикновено. Естествено, че ще имате възможност да наваксате, но сега наистина трябва да сте максимално сериозни.

Риби

През този ден ще имате реалния шанс да промените статуквото към по-добро. Не спирайте да вярвате в доброто развитие на нещата и то непременно ще се случи.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...