Хороскоп за 3 август - Овните да останат сами, Лъвовете да почиват - 24novini.bg

Хороскоп за 3 август - Овните да останат сами, Лъвовете да почиват

03.08.2019 | 07:00
(0 гласа)

Овните да се осамотят, а Близнаците да внимават какво и на кого казват. Везните да не се доверяват на непознати, а Водолеите да не се правят на друг човек. Лъвовете да се забавляват.

Овен

Днес ще имате повече енергия от необходимото. Отдайте се на разходки сами. Избягвайте дългото и сложно общуване с близките, за да не създавате конфликти в семейството. 

Телец

Придържайте се към методи на действие, които вече сте изпробвали. Ще имате хубав и ползотворен ден. Очаква ви подобрение в личните отношения. Не опитвайте нови неща.

Близнаци

Мерете думите си, защото всичко, което кажете днес, ще се помни дълго и ще има последици в далечно бъдеще. Добре обмислете мнението си преди да го изразите. 

Рак

Ще научите странна новина, която ще включва и вас. Обърнете внимание на положителното в нея, защото ще останете със смесени чувства. Ако обърнете внимание на отрицателното ще се объркате.

Лъв

Имате няколко варианта за забавление днес. Изберете този, който ще е най-здравословен за вас. Отдайте се на почивка и спрете да мислите за проблемите.

Дева

Днес сте по-чувствителни от обичайното. Не приемайте лично всичко, което ви казват. Не всичко е критика към вас и никой не иска да ви обиди. 

Везни

Не се доверявайте прекалено на хора, които не познавате изобщо или познавате твърде малко. Колкото и приятна компания да изглеждат, по-добре ги опознайте добре и тогава споделяйте. Понякога първото впечатление лъже.

Скорпион

Днес ще се опитате да се приспособите към обстоятелствата, но няма да претърпите успех. Опитите за промени ще ви изморят допълнително, затова не се опитвайте да правите нововъведения. Периодът не е подходящ за това.

Стрелец

Ще се сетите за нещо важно, което сте забравили. Заемете се с него през първата част от деня и освободете втората половина. Прекарайте време с близки и приятели, за да се чувствате добре.

Козирог

Ще се успокоите по повод ситуация, за която сте се притеснявали изключително много. Положението все още ще е нестабилно, но ако положоте достатъчно усилия ще видите положителния резултат.

Водолей 

Днес ще оставите добро впечатление в човек, на когото държите много. Радвайте се на приятелството и на близките си и се дръжте непринудено.

Риби

Имате възможност да направите деня си вълшебен. Необходимо е само да се усмихвате повече и да гледате положително на нещата. Вярвайте, че всичко ще се случи по най-добрия начин, за да избегнете неприятните емоции.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...