Хороскоп за август - всички са настроени за почивка - 24novini.bg

Хороскоп за август - всички са настроени за почивка

01.08.2019 | 22:40
(0 гласа)

Всички знаци трябва да бъдат внимателни този месец. Звездите са в нестабилно положение и дори най-малката грешка може да бъде с тежки последици. 

На всички ще им е трудно да задържат вниманието си върху служебните задължения, затова и работата няма да бъде с изключително задоволителни резултати.

От друга страна август е най-хубавият месец - с дълги дни и високи температури. Последното обаче ще повлияе зле на някои.

Вашите мисли ще се скитат в много посоки. Вие ще искате да се насладите на месеците за почивка без тревоги с другите, но трябва да помните мястото си. 

 

Овен

Краят на лятото ще бъде труден за Овните. Належащо е да решите финансовите си проблеми и да завършите задачите, които сте започнали преди няколко месеца. Едва ли ще имате почивка, може да се наложи да започнете допълнителна работа. С това решаването на семейните проблеми ще остане на заден план. Август е изпълнен с несигурности. Необвързаните могат да се отдадат на леки флиртове. В края на месеца ще сте център на внимание. Здравето ви, няма да предизвиква никакви специални проблеми и притеснения. 

Телец

Ще се справяте лесно и уверено с всички ситуации в работата. Ако ви се отвори възможност за допълнителна работа - приемете я, вариантите са обещаващи. През този месец ви очакват конфликтни ситуации. Вашето емоционално настроение и прекомерна импулсивност в доказването на вашата правота, могат да доведат до конфликти с колеги, началници и кавги с роднини. Опитайте се да експериментирате. Очакват ви много интересни събития и срещи, придружени с полезни нови запознанства. Прегледайте диетата си. Може би консумирате храни, които влияят негативно на вашето тяло.

Близнаци

През този месец ще сте привлечени от идеята за промяна - в кариерата, в личния живот и във всичко. Но не трябва наистина на сериозно, да приемате обещанията на този месец. Не за всички представители на знака са добри драстичните промени – слушайте гласа на разума, интуицията и съветите на близките. Възможно е подновяването на отношенията с бивш любим, да окаже благоприятно влияние върху финансовото ви състояние в бъдеще. Може да се нуждаете от леки успокоителни или седмична почивка далеч от всички проблеми. Последният вариант, между другото, ще стабилизира вашето душевно състояние много по-бързо.

Рак

Очаква ви хармоничен и емоционално балансиран месец. Текущите дела, ще решавате по реда на възникването им. Препоръчително е през този период на работа, да избягвате да се включвате в клюки и интриги. Нека всичко върви по инерция. В семейството през повечето време, ще царуват любовта и взаимното разбирателство. Ще бъде лесно да държите финансите под контрол, заобикаляйки големите разходи. Онези, които покажат усърдие и постоянство, могат да разчитат на бонус от своите шефове.

Лъв

Последният месец на лятото, ще стане най-продуктивния от второто полугодие на годината. В работен план не се очакват извънредни ситуации. Всичко, което трябва да направите, е да вършите работата си съвестно и да не влизате в конфликти с колеги. Престанете да бъдете егоистични и високомерни, тъй като това допълнително може да влоши семейните отношения. В края на месеца, ще искате да промените напълно имиджа си. Между другото, тези промени ще са ви от полза.

Дева

Очаква ви хаотичен месец. На някои от представителите ще се наложи "да се борят" по време на работа, други ще защитават позицията си в семейството. Семейните, трябва да прекарват повече време със семействата си. В живота на необвързаните представители на знака, е възможно да настъпят глобални промени: най-накрая ще срещнете сродната си душа и ще създадете крепки и стабилни отношения. Обърнете внимание на сигналите, които ви дава тялото. Може да възникне здравословен проблем, за който да не подозирате.

Везни

Везните да коригират отношението си към заобикалящата ги среда. Промените ще ви се отдават лесно, ще се освободите от ненужните негативни емоции, ще може да въведете ред в мислите си и да поправите отношенията с близките. През последният месец на лятото, ви очакват нови запознанства, които ще имат добро въздействие върху вашата работа. Предстои ви да започнете много неща от нулата, особено в професията, но не трябва да се страхувате – всички промени са за добро.

Скорпион

Очаква ви успешен месец във всички аспекти. Ще отшумят финансовите проблеми и в семейството ще цари тишина и спокойствие. Слушайте сърцето си и пренебрегвайте съветите на приятелите, в този период те ще бъдат безполезни. В края на лятото, трябва да покажете неутралитет в отношенията с другите. От това как се държите в обществото, ще зависи вашият успех. Ако работите ден и нощ, нервният срив е неизбежен. Внимавайте със здравето си.

Стрелец

Август ще бъде трудно и противоречиво време. Възможни са семейни кавги. За напредък в кариерата и дума не може да става. Ще спечелят само тези, които успеят правилно да реагират на променящите се правила на играта и да се откажат от познатото и удобното. В края на месеца обаче ще имате шанс за развитие. Не го пропускайте. Движете се в правилната посока, дори и с малки стъпки, но само напред и напред. Опитайте се да бъдете по-малко нервни, през този месец. Вашата нервна система е толкова разклатена, че не сте далеч от депресията. 

Козирог

Най-после дойде дългоочакваната ви ваканция. Организирайте по-бързо почивка на морето или в планината. Душата ви има нужда от нови преживявания, не я лишавайте от това. Възможни са леки семейни проблеми, които обаче лесно ще решите. Ще се радвате на стабилно финансово състояние. Последният месец от лятото ще се развива гладко. Не се тревожете са работата. Този месец неочаквано ще ви предостави, много нови интересни запознанства и ще накара сърцето ви да бие по-бързо.

Водолей

Водолеите няма да се радват на благоприятен август. Имате проблеми за решаване в семейството, в работата и с финансите. До края на месеца отрицателните емоции ще ви изчерпят напълно.Много от представителите на знака ще срещнат сродна душа, с която ще прекарат остатъка от живота си. Не бъдете резки и не бързайте. Взимайте предвид мнението и интересите на другите. При вземането на решения, се ръководете от здравия си разум.

Риби

Ще се раздавате максимално и за всичко. Съседите ще се нуждаят от вашите съвети, приятелите от помощ, роднините от заем. С вашата природа, ще бъдете щастливи да сте полезни. Последните дни на лятото, ще са добри за вас. В семейството и на работното място, ще бъде спокойно. Финансовата ситуация, ще бъде сравнително стабилна. Междувременно, в края на месеца може да се сблъскате с някои здравословни проблеми.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...