Хороскоп - самоувереност за Водолейте и спокойствие за Рибите - 24novini.bg

Хороскоп - самоувереност за Водолейте и спокойствие за Рибите

15.07.2019 | 06:58
(1 глас)

С новата седмица идва и ново начало за Лъв, Риби и Скорпион. Везните да проявят твърдост, а Водолейте - самоувереност. На Близнаците им е време за купон.

 

 

Овен

В началото на седмицата спестете усилията и средствата си за по-подходящи моменти. Не искайте много от живота, имате достатъчно. Бъдете скромни и ще видите резултата. 

Телец

Отговорите на всички въпроси, които си задавате напоследък, са около вас. Много близо, в обкръжението ви. Не пренебрегвайте малките неща и ще видите истината. 

Близнаци

Предстои ви изключително спокоен ден, дори и да сте на работа. Ще се справите с всички задачи, дори ще се чувствате достатъчно добре за парти. Не отказвайте поканата.

Рак

Имате достатъчно енергия, с която може да действате в работата си и да си донесете множество повишения на авторитета. Действайте смело!

Лъв

Седмицата започва с хубави новини и промени, които ще ви направят щастливи. Помислете още какво може да промените, за да направите ежедневието си още по-хубаво. 

Дева

Време е да помислите за почивка. Ако не сте се замисляли, наблюдавайте внимателно, за да не пропуснете благоприятна възможност за отдих. 

Везни

Не се обвинявайте за минали неща, които не може да поправите. Моментът е подходящ да проявите непоколебимост и твърдост на характера.

Скорпион

Днес няма да усетите работния ден, колкото и тежък и натоварен да е. Ще останете свежи от всички нови идеи, които ви се въртят в главата. 

Стрелец

Ще получите голямо и важно за вас признание, но това не означава да не се борите за повече. Хубавото те първа предстои, но трябва да положите още усилия. 

Козирог

Бъдете отворени пред другите, най-вече пред партньора ви. Ако признаете какъв е проблемът, който ви тормози, ще бъде по-лесно и за двама ви. 

Водолей

Бъдете самоуверени и осъзнайте, че имате повече качества от други хора, които напоследък превъзнасяте. Погледнете се отстрани и вижте какъв кадър сте всъщност.

Риби

Седмицата ви ще започне с ново чувство за вас, а именно - спокойствие. Не му се противопоставяйте, то е полезно за вас. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...