Хороскоп за 2 юли: Ракът ще успее, Рибите ще се страхуват - 24novini.bg

Хороскоп за 2 юли: Ракът ще успее, Рибите ще се страхуват

Ракът ще успее днес, но Рибите ще се страхуват Ракът ще успее днес, но Рибите ще се страхуват
02.07.2019 | 07:00
(0 гласа)

Хороскопът а 2 юли: Ракът ще успее, Рибите ще се страхуват, а Скорпионът ще намери най-доброто решение

 

 

Овен – Съсредоточете се върху това, което е важно. Всичко останало ще трябва да бъде отложено за по-късно. Може да е жалко да откажете развлечения и планирани срещи с приятели, но най-вероятно няма да имате време за тях.

Телец – Съсредоточете се върху решаването на практически проблеми: с тях се справяте най-добре. Денят предразполага към спорове и изясняване на отношения. Може да има незначителни разногласия с приятели, семейни спорове.

Близнаци – Сега вие сте предразположени към екстравагантност, лесно можете да похарчите пари, без да мислите за факта, че по-късно те могат да ви трябват за нещо важно. Житейският опит ще ви помогне да намерите изход от трудна ситуация.

Рак – Новолунието във вашия знак днес ви носи усещане за пълнота и спокойствие, което не сте имали дълго време. Това благоприятства всичко, което трябва да направите, защото ще го направите с много спокойствие и добри резултати.

Лъв – Героите не са просто измислица, има и такива от плът и кръв и които правят живота по-лесен за хората около тях. Не много далеч от вас има някой много ценен човек, който може да ви помогне много. Погледнете добре и ще откриете някой, който много ви обича.

 

Дева – Настроението ви е променливо и е време да престанете да виждате проблеми там, където няма. Още в средата на деня ще почувствате, че трябва да си дадете почивка. Вечерта е по-добре да не планирате нищо особено досадно.

Везни – В днешният ден може да се сблъскате с неприятната страна на човешката природа. Не се доверявайте на никого, тъй като вашата способност да оценявате критично ставащото е съществено занижена.

Скорпион – Може да има препятствия по пътя ви, но определено ще намерите начин да ги преодолеете. На вашата находчивост и изобретателност може само да се завижда. Изглежда, че няма такъв проблем, с който не бихте могли да се справите.

Стрелец – Всичко, което предприемете днес трябва да е старателно обмислено. Дори да се намирате в общество на хора, на които симпатизирате, трудно ще срещнете съмишленици по теми, които ви вълнуват.

Козирог – Семейните отношения могат да се развият по-интензивно, отколкото обикновено. Близките ви имат оплаквания, но не винаги ги изслушвате спокойно. Да се намери общ език между вас ще е трудно.

Водолей – Денят не е лишен от трудности, но те няма да ви изплашат. Препоръчително е да прекарате вечерта спокойно. Опитайте се да избягвате всякакви ексцесии: сега те са особено вредни за здравето.

Риби – Трябва да се отървете от фобиите и страховете, които ви парализират, ако искате да продължите напред в живота. Ако се опитвате да угодите на другите, вместо да изпълнявате собствените си желания, рано или късно ще бъдете разочаровани.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...