Хороскоп - работа за Козирог и Риби, почивка за Стрелците - 24novini.bg

Хороскоп - работа за Козирог и Риби, почивка за Стрелците

10.06.2019 | 07:00
(0 гласа)

Днешният ден е изпълнен със задължения за Козирозите и Рибите. На Стрелците пък им се отдава възможност за почивка. Скорпионите и Девите да бъдат сдържани и ще видят желания ефект.

 

 

 

Овен

Днес вие ще бъдете по-различни в сравнение с всички други около вас. Трябва да намалите прекалено видимите различия, а тези, които не можете да скриете  - представете за ексцентричност.

Телец

Бъдете добронамерени към всички около вас! Ще видите, че това прави чудеса и всичко ще е много по-добре от вчера. Това включва вас, както и отношението ви към близките, приятелите и колегите.

Близнаци

Внимавайте с безгрижното настроение. Може да ви накара да направите нещо необмислено , за което да съжалявате. Ще имате повече положителна енергия, която е добре да насочите към градивна дейност в работата.

Рак

Получавате възможност да се запознаете с източници на духовни сили, знания, мъдрост и разбиране за света около вас. Вероятно ще се чувствате физически изморени, но се опитате да запомните колкото се може повече от източниците си.

Лъв

Махнете всичко ненужно от живота си – емоции, вещи от дома, вещи на работното място, дрехи, мебели и негативизъм. Забравете за обидите и лошото минало.

Дева

С внимание, въздържание и точност във всяка дейност ще получите сили, с които да преминете на следващото ниво на развитие.

Везни

Днес всичко ще е срещу вас – ако искате спокойствие, веднага ще дойде някоя „приятна компания“. Ако пък търсите внимание, ще ви отблъснат. Не губете вяра. И утре е ден.

Скорпион

Избягвайте конфликтите и споровете. Особено на работното място. В случай, че започнете да спорите сериозно, ще срещнете стена. Ако искате да оборите някого, изложете аргументите си и изчакайте другата страна да ги разбере.

Стрелец

Време ви е за почивка! Направили сте всичко правилно и необходимо до момента. Остава да се радвате на резултата.

Козирог

Подгответе се за сериозна работа, на високи обороти. Околните ще забележат дейността ви и вие ще сте информирани за всичко.

Водолей

Днес може да опитате късмета си. Демонстрацията на самочувствие и вяра ще ви помогне във всяко начинание, дори да не сте сигурни.

Риби

Ще трябва да положите повече усилия, но не се поддавайте на натиска на обстоятелствата. След първата крачка всичко ще е по-лесно.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...