Хороскопът за 8 юни и след това: Успех за Стрелец, Лъв, Скорпион - 24novini.bg

Хороскопът за 8 юни и след това: Успех за Стрелец, Лъв, Скорпион

Предсто иседмица на успеха за Стрелците и още три знака Предсто иседмица на успеха за Стрелците и още три знака
08.06.2019 | 07:00
(0 гласа)

За Овните - промени, за Телците - стабилност, за Близнаците - напрежение, а за Раците - много работа през тази седмица. Видим късмет ще имат Лъвовете, а Девите – напредък. За Везните се разгръщат възможности, а Скорпионите са пред отличен делови етап. Стрелците постигат успех, а при Козирозите се виждат трудности. Водолеите разполагат с отлични възможности, а при Рибите има ядове, но и добър шанс.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН
Ярко раздвижване – промени В различно настроение ще преминете през дните от седмицата. Ярко раздвижен период, през който започват социални промени в развитието на Овните. Много е рано да се каже в какво направление ще се развият те, защото за момента е възможно да се оформят както като позитивни, така и като негативни. Посоката зависи от личното ви усърдие. Петък не обещава особен успех. Събота е много успешна, а неделя е изпълнена с лъжи. Делниците ще са напрегнати и е задължително да сте внимателни ! Късметът ви е силен.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ
Успех и стабилизация Осигурявайки си повече време за себе си и делата, които определяте като приоритетни, ще общувате предпазливо и без особен ентусиазъм. За реализирането на личните и деловите си цели, Телците ще действат усърдно, и ще са твърде последователни, което ще им донесе истинска сполука. Очертават се много добри възможности за успешно провеждане на преговори, за стабилизация в домашния живот, както на реализацията в обществените среди. За бизнесмените се разгръща нов плодотворен период. Петък идва с проблеми, но уикендът е плодотворен. Понеделник и четвъртък са тежки, а другите са успешни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Ярко напрегната седмица Финансови нужди ще изострят чувствителността ви и накарат по-активно да търсите начини и възможности за подобряване на доходите си. Крайно напрегнат етап, характерен с остри спорове и кавги, ярка емоционална нестабилност и неуловима хитрост. Обстоятелствата са тежки и изпълнени с подлост и коварство. В тези условия ще е много трудно да се преодоляват пречки и да се работи продуктивно по целите. Важно да владеете нервите си! Петък засилва ентусиазма, но е нервен. Събота е по-оптимистична, а неделя е двойствена – за едни е успешна, а за други – не. понеделник и вторник са хубави, а следващите тежки.

Седмичен хороскоп РАК
Действайте активно С делата си се превръщате в опора за повече хора, очаквайки от вас закрила, полезни съвети, финансова и морална подкрепа. Основното влияние за Раците не може да се определи като особено блягаприятно, но би било пресилено да се определи като неблагоприятно. По-скоро става дума за необходимост от изразителна и активна дейност по целите, чрез която без съмнение ще ги реализирате подобаващо. Избягвайте спорове! Ще прераснат в кавги! Напрегнатият труден петък ще бъде последван от хубав уикенд. Следват още два чудесни дни, а сряда и четвъртък ще са трудни и напрегнати.

Седмичен хороскоп ЛЪВ
Много силен късмет Случващото се ще ви направи по-активни към проблемите от ежедневието и с нов прилив на сили ще работите за промяна на нещата, които считате за важни в живота си. Тази седмица е твърде положителна за Лъвовете. Късметът ви е изключително силен, което гарантира удовлетворителна реализация на целите. Не са изключени дребни проблеми с администрации, но разрешаването им няма да закъснее. Ще имате ползотворни контакти, които ще поставят началото на нова плодотворна реализация в интересуваща ви сфера. Петък и уикендът носят напрежение, но са успешни. Понеделник и вторник са чудесни, а следващите са по-напрегнати.

Седмичен хороскоп ДЕВА
Категоричен напредък Ако дадете път на творческото си вдъхновение през тези дни ще постигнете голяма напредък в делата си, а и не само в тях. Девите се движат стабилно в пътя на реализацията си, което през тази седмица ще бъде добре подчертано чрез придобивките от работа и предимството, което мнозина от зодията ще завоюват. Повече трудности се очертават при осъществяването на желани контакти. Етапът не е плодотворен за провеждане на преговори и пътувания. Петък е благодатен и успешен. Повече трудности носи уикендът. Делниците ще са успешни, но и ще са с доста напрежение. Особено четвъртък.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ
Хубави условия за разгръщане на възможностите Отговорно и с необходимото внимание ще се отнасяте към всичко случващо се в живота ви, анализирайки всеки детайл и събитие. Активността и разгръщането на възможностите за реализация на целите е задължително условие за успеха на Везните през предстоящата седмица. Навлизате в период, през който вашият напредък ще е зависим единствено от личните усилия.Не сте ли достатъчно категорични, може да последва провал в постиженията ви. Петък е изключително плодотворен за разлика от събота. Неделя ще е успешна.Всички делници предоставят значителен шанс за постижения.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН
Пред чудесен делови етап Вътрешни сили и хубави очаквания ще ви държат в добра кондиция и с готовност ще се включите в деловата си работа. Скорпионите са на прага на етап, който е характерен с твърде благоприятното си развитие в професионален аспект. Ще има известно забавяне в разгръщането на събитията, но няма да е фатално за реализацията на крайните ви цели. Късметът ви е доста силен за осъществяване на намерения.Възможни са леки здравословни проблеми, които ще затруднят контактите. Петък е много успешен, Събота е напрегната, а неделя е добра. Делниците са хубави с изключение на нервния четвъртък.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Много добри постижения Ще работите за утвърждаване на позициите ви както на работното място, така и в отношенията ви с онези, с които общите дела ви свързват отскоро. Представителите на Стрелец ще се сблъскат с известни проблеми, които в повечето случаи не са типични за всекидневието, но ще ги преодолеят. В контактите си бъдете много внимателни и не се подавайте на материални изкушения. Ще бъдете коварно изиграни. Действайте по целите си и ще постигнете чудесни резултати.Петък е твърде надежден. С добри резултати ще радва и уикендът. Понеделник, вторник и сряда са доста добри, а в четвъртък сте много агресивни.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ
Персонални промени Вижда се краят на притесненията ви, животът ви ще се подобри и с желание ще се посветите на работата си. Козирозите попадат в етап, през който ще започне процес на персонални промени, които ще създадат условия за освобождаване от проблеми При мнозина тези събития ще се съчетаят и с ползотворно раздвижване в деловия сектор. Напрежението ще е повишено. Добре ще е да се владеете по-ефективно. Петък ще е доста тежък, но уикендът преминава благоприятно. Успешните делници са понеделник и сряда, а вторник и четвъртък ще са нервни и много напрегнати.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Не пропускайте хубавите възможности Всичко, за което полагахте грижи вече има своето място в живота ви. У повечето от Водолеите се въртят мисли, които настойчиво блокират градивните им качества, и ги тласкат към хитруване и търсене на лесни начини за реализация на финансови или други цели. Не се подавайте на такива провокации, защото наистина може да провалите този период, пред който ще има напрежение, но и много добри възможности за напредък. Петък, неделя, понеделник и четвъртък са много добри и успешни. Оставалите дни ще са нервни и трудни.

Седмичен хороскоп РИБИ
Напрежение, но и чудесни възможности Важността на случващото се в живота ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Периодът не от леките, защото повечето от родените в зодията са податливи на мрачни мисли и подценяват възможностите си, или предварително са убедени в наличието на някакъв малшанс. Това, със слабия шанс го няма. Напротив! Късметът ви е доста силен и ще ви подкрепя във всичко. За активните петък ще е доста успешен. И през уикенда ще действате ефективно. Понеделник разкрива чудесни възможности, което е напълно вярно и за останалите делници.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...