Хороскопът за 6 юни: Венера в Лъв изпраща любов на всички - 24novini.bg

Хороскопът за 6 юни: Венера в Лъв изпраща любов на всички

Всички знаци са подвластни на любовни страсти - Венера навлезе в Лъв Всички знаци са подвластни на любовни страсти - Венера навлезе в Лъв
06.06.2019 | 07:05
(0 гласа)

От вчера Венера е в Лъв и всички знаци са подвластни на любовна страст и бурни емоции. Трудно вземаме каквито и да било решения в началото на деня, но до края Венера ще ни дари с увереност и спокойствие и много проблеми ще намерят свето разрешение точно в този период.

 

 

ОВЕН
Приемат мнението ви Четвъртък ви носи стабилност и възможност да наложите своето мнение над околните, но не като го представяте за единствено и неповторимо, а като го влеете в диалог и предложите за обсъждане. Бъдете толерантни, либерални и разбирайте отсрещната страна, ако нанесе критики върху това, което казвате.

ТЕЛЕЦ
Очаква ви доста приятен четвъртък, който ще изживеете измежду поток от информация и добри новини. Вие в момента чувате това, което хората около вас искат да ви кажат. На работното място, ако общувате под формата на имейли или чрез социални мрежи, ще имате огромен успех, най-вече следобед.

БЛИЗНАЦИ
В четвъртък обърнете повече внимание на своето поведение, което често пъти е ваш основен враг. Несдържаност или невладеене на емоциите са причината да влизате в конфликти, без да го осъзнавате. В сутрешните часове не подписвайте прибързано договор, който ви обещава по-добри финанси.

РАК
Намирате се на топа на устата. Днес правите впечатление и търсите хорското внимание. Това е вашият ден за действие и изява, въпреки че в сутрешните часове сте застрашени от голяма грешка. Привлечени сте от предложение със сериозно финансово възнаграждение. Първо преценете, след това приемайте.

ЛЪВ
Време е да отстъпите първенството на някой друг в днешния ден. Не се стремете само вие да блестите и да привличате вниманието. Днес дори ще бъде по-добре, ако отидете в някое ъгълче и гледате отстрани това, което се случва. Не диктувайте вие обстоятелствата, а се съобразете с тях. Направете планове.

ДЕВА
В четвъртък, вместо да вървите напред и да прокарвате път пред себе си, вие все гледате настрани, все търсите врагове и причини да останете на същото място, на което се намирате в момента. Няма кой да ви помогне и няма да преживеете развитие, ако самите вие не го предизвикате. Не чакайте, а действайте.

ВЕЗНИ
В служебно отношение днес нещата при вас вървят като по вода. Срещате правилните хора, които ще ви подадат ръка и ще ви подкрепят в начинанията. Те ще ви дадат това, от което имате нужда. Вие сте късметлии, нищо че в сутрешните часове обстоятелствата ви потискат. Скоро слънцето ще изгрее на вашата улица.

СКОРПИОН
Заложете на стабилността в мислите и действията си. Днес не предприемайте никакви емоционални действия и не решавайте нищо, което да е подвластно на емоциите ви. Всяка ваша дума следва да бъде плод на здравия ви разум, особено ако преговаряте условия в службата. Сутрешните часове са напрегнати.

СТРЕЛЕЦ
Нестихващото ви недоволство в последните няколко дни е причина днес колегите да са на нож с вас и да ви считат за реални конкуренти. Очаквайте задкулисни удари от тяхна страна, които на моменти могат да разклатят стабилността ви. Въпреки всичко вашите позиции са сериозни. Дори ще получите бонуси за работата си.

КОЗИРОГ
В четвъртък ви чакат промени, свеж полъх на възможности и шансове за развитие. Обърнете по-голямо внимание на детайлите в работата си, за да не допуснете незначителни грешки, които по-късно ще са повод колегите ви да се заяждат и да ви търсят сметка. Имате шансове за повишение на доходите.

ВОДОЛЕЙ
В състояние сте да подобрите начина си на живот, като започнете още сутринта с една хубава разходка преди работа. Търсете промени, започнете нещо ново. Колкото и мъничко и незначително да е на пръв поглед, то ще внесе нужната свежест в ежедневието ви и съвсем скоро животът ви ще има съвсем друг облик.

РИБИ
Прегърнали сте новите си мечти и цели и по всякакъв начин търсите как да ги реализирате. За съжаление, не виждате подводните камъни, които стоят на пътя ви. Лесно разваляте взаимоотношенията си с колегите и близките и в един момент няма да има на кого да се опрете, когато имате нужда от помощ.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...