Хороскоп за 30 май: Водолеите имат нов човек на хоризонта - 24novini.bg

Хороскоп за 30 май: Водолеите имат нов човек на хоризонта

Днес Рибите ще оправят оношенията си с любим човек, а за Водолея - нов човек на хоризонта Днес Рибите ще оправят оношенията си с любим човек, а за Водолея - нов човек на хоризонта
30.05.2019 | 07:00
(0 гласа)

Четвъртък, 30 май, ще е ден за уреждане на наследствени дела, за ангажименти свързани с имущество, нови обстоятелства около дома или промяна, свързана с жилище. Рибите имат шас да оправят отношенията си с любим човек, Водолеите имат нов човек на хоризонта, Близнаците са мнителни и да спрат да се оплакват.

Овен
Днес не се тревожете нито за бъдещето, нито за миналото. Повече гледайте напред, защото има шанс, който предстои ида ви зарадва.

Телец
Днес ще получите полезна информация за себе си. Новина, свързана с имущество, ще ви изненада приятно. Слушайте внимателно какво ви говорят.

Близнаци
Днес малко ще преувеличите мъката си. Със сигурност има много положителни неща, върху които може да се съсредоточите, но не искате да ги видите. Мнителността не е добър приятел. Спрете да се оплаквате.

Рак
Днес всички ще искат от вас да изпълните чужди задължения. Не поемайте работа, не поемайте обещания и се щадете - не е ден за разпиляване на енергията ви.

Лъв
Днес опитайте да сте кротки, разумни и сдържани. Искате устойчиви и дългосрочни резултати, но нямате търпение. Помислете дали да не ви стане навик да сте по-търпелив и зрял човек.

Дева
Обещавайте по-малко и преценете колко хора сте излъгали с обещания. Има разочаровани край вас, а после те ще са ви нужни. Поговорете с тези, които сте огорчили.

Везни
Не си изпускайте нервите, не премълчавайте извинения, обяснения, комплименти. Но ще има и такива, които няма да ви вярват днес, защото не сте много убедителен.

Скорпион
Днес ще откриете дълго търсен отговор на сложен въпрос. Може да се окаже, че всичко е било под носа ви. Нещата приключват добре. Ако нещо искате, ще го постигнете. Ако не го постигате, значи не го искате силно. Удвоете усилията и променете подхода и ще успеете. Времето изтича.

Стрелец
Днес ще решите или направо ще направите голяма и дългосрочна промяна. Нещата няма да се получат от раз, но може да опитате с малки и редовни стъпки. Звездите са на ваша страна, но ви трябват лични усилия.

Козирог
През този ден не търсете различията между вас и околните. Тях винаги ги има. Сега е важно какво ви сближава с другите. Потърсете хората, които държат на вас и говорете с тях.

Водолей
Днес не отлагайте нищо. Колкото и маловажно да изглежда, скоро може да се превърне в огромна пречка за движението ви напред. Твърде много чакате знак от страна, която не е способна на такъв. Откажете се. Идва друг шанс.

Риби
През този ден не бъдете егоисти. Занемарили сте отношенията със скъп човек. Направете мил жест, извинете си, покажете, че е важен за вас. Има шанс да се оправят нещата именно днес.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...