Хороскопът за 6 март - печалба за Овена, Близнакът пада в плен на пороците - 24novini.bg

Хороскопът за 6 март - печалба за Овена, Близнакът пада в плен на пороците

На 6 март хороскопът вещае на Овена печалба, а на Близнака да падне в плен на пороците си На 6 март хороскопът вещае на Овена печалба, а на Близнака да падне в плен на пороците си
06.03.2018 | 07:36
(0 гласа)

Хороскопът на 6 март - печалба за Овена, Близнакът пада в плен на пороците, Телецът да отложи всичко

 

 

Овен 21 март – 20 април

Бъдете внимателни към новите идеи и към всичко, с което се мъчат да ви зарибят. Ден на мрежата, на опитите да бъдем уловени и използвани. Ще получавате примамливи оферти, ще ви правят подаръци, които в бъдеще ще платите с лихвите. Получавате информация, че сте спечелили конкурс или сте предпочетени за работа, но всичко може да се окаже само опит да бъдете изнудвани и употребени. Не приемайте нищо на доверие. Тази вечер Меркурий и Венера навлизат във вашия знак. Утрешниятн ден ще ви донесе печалби.

 

Телец 21 април – 20 май

Днес хитрата сврака ще влезе с двата крака в капана. Може да се опитате да преметнете и излъжете някого, но сами ще се окажете излъгани и ощетени. Не правете големи покупки и поръчки. Не се обвързвайте в интимен план и не отивайте към нови запознанства. Най-лошият ден в месеца за сключване на брак, за първа среща и първа целувка. Ще влезете в опасна среда и може да станете обект на компроматна атака. Ще ви заливат с лъжи, ще ви притесняват и атакуват роднини с претенции за делби на наследства и имоти.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на неравностойни връзки и игри на дребно. Не позволявайте на пороците да завладеят действията и съзнанието ви. Тези, които познават слабите ви страни ще ви атакуват, ще се опитат да ви въздействат при взимане на отговорни решения и ще ви поставят в ситуации без изход. Ако обстоятелствата позволяват, оттеглете се от светския шум, насрочете важните си срещи и преговори за утре. Денят се свързва с нравствената чистота, с битката за честни отношения и открита игра, която трудно ще спечелите и водите.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в първата декада имат шанс да си върнат позициите, които са загубили в предните дни. Проблемът е, че може да се забъркате в компроматни игри и лъжи на дребно. В този ден ще получите творческо просветление и вдъхновение. Може да създадете своя шедьовър, но и да го продадете на ниска цена. Не водете преговори, патентовайте утре продуктите си, не сключвайте договори. Каквото отложите за утре ще ви донесе късмет, пари и ползи. Уговореното днес ще работи за чужди интереси и ще ви направи зависими.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Родените около 1 август се намират в позиция на големи изкушения. От няколко страни ще ви атакуват с предложения и покани, на които е добре да не се хващате и отговаряте. Очертават се опити за въздействие и манипулация, за привличане и използване. Може да ви поканят на светски тържества и екипни участия, които в последствие ще трябва да финансирате или спонсорирате лично. Тече програма за зарибяване и дори един лъв няма да може да се измъкне. Стойте настрана от тези, които и в миналото са ви подвеждали.

 

Дева 23 август – 22 септември

Мислено се откажете от лъжите, гордоста и всичко, което ви действа наркотично и ви поставя в зависимост от някого. Ден за нравствено и физическо прочистване. Прекъснете обвързващи ви и негативни отношения. Лош ден за годежи и брак. Връзката ще е неравностойна, енергията ще тече от единия към другия, парите също. Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието, от фиктивни действия, за които в бъдеще ще съжалявате. Полезно е да се поседи край огън и мислено да се изгори в него всичко вредно и разболяващо.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

От днес Меркурий и Венера ще ви гледат в опозиция от знака на Овена. Трудно ще се защитавате не само физически, но и вербално от натиска на хора, които ще се стремят да ви завладеят и подчинят на личните си амбиции и намерения. Точно днес не сключвайте нови договори и не се женете. Дадените в момента обещания и подписаните договори ще ви поставят в подчинено положение, от което трудно ще се измъкнете. Каквото отложите за следващите два дни ще мине на ниво и ще ви вдигне нивото.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В този ден доминирате в средата си, правите полезни за околните личните си амбиции и намерения. И в любовта действате изкушаващо и неустоимо. С лекота ще привлечете някого за обща работа и съюз, като в бъдеще ще го накарате за всичко той да плаща. Ще бъде трудно за околните да ви отказват. Ще поставите някого в зависимост и с негова помощ ще получите най-добрите възможни оферти. Днес вие сте този, който дърпа каишката на кучето, който определя правилата и разпределя порциите. Но внимавайте, има и по-големи хитреци.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ограничете до минимум контактите с непознати. Пазете се от хора в нетрезво състояние и сами не злоупотребявайте с алкохола и стимулантите, особено ако има да вършите важна работа. Лесно се изпада под влияние и зависимост от чужди интереси и амбиции. Може да станете оръдие в чужди ръце и да отговаряте за чужди грешки. Не се предоверявайте и ако може останете си у дома. Всичко, което ви предложат днес ще се окаже поредната хватка за изпразване на джоба и банковота ви сметка. Откажете се от илюзиите.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес ще се опитат да ви пробутат фалшификат в чувствата и любовта или в работата и дейноста, която започвате. Не сключвайте нови договори, не се обвързвайте дори и с проверени хора и не работете с посредници. На всички нива ще се краде и лъже без мярка. Дори и тези, които се обичат ще си изневеряват. От днес Меркурий и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Овена. Ще бъдете подложени на вербална и емоционална атака, ще поемете един или друг ангажимент, което ще ви коства само неприятности и сълзи.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в първата декада са изложени на преки и косвени атаки и натиск, на които трудно ще устоят. Не се съгласявайте да вадите кестените от огъня за някой друг. Ще попаднете в мрежа за наивници и ще плащате за чужди удоволствия. Може да ви спретнат компромат и дълго да ви изнудват. Най-неблагоприятният ден в месеца за сключване на нови договори, за годежи и брак. Внимавайте с лекарства, алкохол и стимуланти. В момент на неадекватно опиянение може да вземете скъпо струващо ви решение.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес ще привлечете съюзници и сътрудници, ще спечелите някого за обща работа и съюз. Ден на творческата фантазия, на неочакваните прозрения и на замислите, които ще ви помогнат да успеете и да завладеете много умове и сърца. Проблемът е, че днешните връзки и привличания са по принцип неравностойни. Днес може и да дърпате конците и да правите другите марионетки, но утре ситуацията може да се обърне. В годината на Кучето е от значение от коя страна на каишката се намираш. Днес водите, но утре ще ви поведат нанякъде.

 

 

Честит рожден ден на родените на 6 март!

Личната ви година е двойка произлизаща от духовното число 11. Изборът е дали да мислите строго материално, да работите до полуда и само за пари или да се насочите към нещо духовно, което ще прочисти и стимулира мислите и начина ви на живот. Доверете се на проверени в годините партньори, търсете еша си в работата и в любовта.

Родените днес ще са лакомници, ще искат всичко и ако може веднага. Ще имат покровители родени под знака на Скорпиона, които често ще им взимат повече отколкото ще им дават. Родените малко преди изгрева на слънцето ще бъдат богати и известни. Тези деца имат дарба на писател и разказвач.

Критичен ден за зачатие. Заченатите днес ще оказват магическо привличане и влияние върху околните. Нищо няма да може да им се отказва. Може да станат причина за нещастия или щастливи моменти, но рискът да вредят е по-голям.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...