Пеевски и Сидеров - със 100 неизвинени отсъствия - 24novini.bg

Пеевски и Сидеров - със 100 неизвинени отсъствия

15 депутати не са казали от трибуната и дума за една година, Пеевски и Сидеров със 100 неизвинени отсъствия 15 депутати не са казали от трибуната и дума за една година, Пеевски и Сидеров със 100 неизвинени отсъствия Кадър: bTV
25.12.2018 | 08:30
(0 гласа)

От депутатите, които не са със здравословен проблем, но не ходят на работа и мълчат като риби, рекордьор отново е Делян Пеевски. Той е със 124 неизвинени отсъствия в парламента за 2018 г. и нито едно изказване от трибуната.

 

Следва Елена Аксиева от „Воля” – 88, Волен Сидеров от „Обединени патриоти” – 84, Маргарита Николова от "патриотите" - 69, Михаил Христов от БСП с 59 и Веселин Марешки с 58 отсъствия.

 

15 депутати не са казали нито дума от парламентарната трибуна.

В същото време, има народни представители, които са отсъствали над сто пъти от заседания, предаде bTV.

Депутатите-риби тази година са 15.

7 са от ГЕРБ, трима от ДПС, двама от „Воля”, по един от БСП и Патриотите и един независим. Сред тях – Делян Пеевски от ДПС, Нели Петрова от ГЕРБ и независимият Ангел Исаев. Въпреки че не ходи на работа обаче, депутатите се скараха заради Пеевски, но в крайна сметка приеха медийния му закон.

На обратния полюс на мълчаливите депутати са тези, които традиционно изнасят парламентарния дебат. И тази година те са си същите.

Абсолютният рекордьор по изказвания традиционно е шефът на правната комисия от ГЕРБ Данаил Кирилов.

Санкциите тази година също бяха повече. Един от най-приказливите депутати на левицата, който е с близо 6 часа изказвания, се оказа и рекордьор по санкции - Антон Кутев.

Сред рекордьорите по говорене са още Хасан Адемов от ДПС, Корнелия Нинова и Георги Гьоков от БСП и Цветан Цветанов от ГЕРБ.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...