Здравни новини, лекарства, болници - 24novini.bg
Здравни новини, лекарства, болници - 24novini.bg

Мария Йорданова

С Криско в инициативния комитет на Мая Манолова, тя отправя директен апел към младите хора. Това заяви политологът Първан Симеонов пред Нова телевизия. 

 

В битката на Мая Манолова за София и лакомията й за власт жертвите са гражданите.

 

Обществените поръчки за, за да се реализират обектите на града. Друг законен начин не знам за това. Ако тя знае, да го каже. 

 

Условията по обявните бързи обществени поръчки за 80 млн. лева за електробуси са ограничителни и според експерти са подготвени за определени кандидати. Това заяви независимият икандидат за кмет на София Мая Манолова днес по време на обсъждане с граждани на предложения за мерки за по-чист въздух, по-прозрачно управление и по-безопасна градска среда в столичния кв. "Западен парк".

 

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки се кандидатира за кмет на София, съобщи Нова телевизия. Това стана ясно днес по време на представянето на кандидатите за кметове на ВМРО. 

 

Ще е лицемерно, ако кажа, че с Бойко Борисов се чуваме приятелски по телефона. Говорим предимно делово. Това заяви бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов в интервю пред бТВ тази сутрин.

 

Милиони млади хора излязоха на глобален протест срещу промените в климата. Демонстрацията е напът да се превърне в едно от най-големите и координирани протестни действия в историята, сочат световни медии.

Поредицата от три почивни дни налага промени и ограничения в движението, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

 

Автомобил самокатастрофира на магистрала "Тракия", съобщи Нова телевизия.

Днес от 11 часа независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова ще извади на светло още две "бързи" обществени поръчки на Столична община. Събитието ще бъде на открито, на ъгъла на бул. "Александър Стамболийски" и ул. "Булина поляна".

 

Туитър закри хиляди акаунти заради разпространение на фалшиви новини, както и за правителствена пропаганда, съобщи БГНЕС, цитиани от Нова телевизия. 

 

Ремонтът на тунел "Витиня" на магистрала "Хемус" ще приключи до края на 2020 година, съобщи министърът на регионалното развитие Петя Аврамова по време на вчерашния парламентарен контрол. 

 

Страница 1 от 75
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...