Здравни новини, лекарства, болници - 24novini.bg
Здравни новини, лекарства, болници - 24novini.bg

Мария Йорданова

Жителите на столичния район "Младост" 1 блокираха бул. "Цариградско шосе" тази вечер в 18:30 часа.

 

Млада жена е загинала при пътен инцидент близо до София, съобщи Нова телевизия. 

Софийският градски съд (СГС) задължи Столичната община да създаде на сайта си и на страницата си във Фейсбук достъп до системата за информация за качеството на въздуха в София в реално време. 

 

Движение България на гражданите (ДБГ) подаде жалба в Административния съд за нарушения в изборния процес. Това обяви пред "Дарик" председателят на ДБГ Димитър Делчев. 

 

Внасяме жалба за касиране на изборите в София. Внасяме 14 класьора с доказателствен материал за тежки нарушения на изборния процес в столицата.

Щом Мая Манолова иска касиране на изборите, аз тогава искам на президентските, но мандатът на Радев почти изтече.

Казал съм отдавна как ще гласувам и отново ще гласувам "за" Гешев.

Днес от 14:30 пред Столична община, на ул. "Московска" 33, представители на Инициативния комитет, който издигна Мая Манолова за независим кадндидат за кмет на София, стартират събирането на подписка за петиция в подкрепа на касиране на местните избори в София. 

Жена на 36 години е приета в плевенската болница УМБАЛ "Д-р Георги Странски" с опасност за живота, след като мъжът й я намушка с нож, съобщават от МВР в Плевен. 

 

Кметът на Несебър Николай Димитров ще бъде конвоиран от ареста в София до Несебър, за да положи клетвата си като кмет. Днес клетви трябва да положат общинските съветници и Димитров. Това ще е първото заседание на новоизбрания общински съвет. 

 

Днес Инициативният комитет, който издигна Мая Манолова за независим кандидат за кмет на София, ще внесе жалба в Общинската избирателна комисия в София, на ул. "Московска" 33.

В първия ден от седмицата Водолеите могат да надминат себе си, а Скорпионите да не си правят излишна реклама. Достатъчно добри са в работата си.

Страница 1 от 140
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...