Здравни новини, лекарства, болници - 24novini.bg
Здравни новини, лекарства, болници - 24novini.bg

24новини

Полицията на испанския остров Ибиса търси момиче, за да го глоби. Глобата й ще бъде 458 британски лири, тъй като видео паказа как тя се вози чисто гола върху Ферари, шофирано от млад мъж.

Българите Мария Мицова и Алекс Влаар се класираха за втория кръг на смесени двойки на Световното първенство по бадминтон в швейцарския град Базел.

"В последното предаване на “Шоуто на Слави” обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект. И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект. От тогава до днес чета всякакви неща за себе си и за това какво ще правя."

 

Г-жа Манолова успява да направи общ фронт срещу ГЕРБ, което е много силно. Тя намаш нас като кандидат на БСП, но това не значи неподкрепена от БСП. Десният избирател ще реши спора между двете на втори тур.

Почина известният общественик и политик Жорж Ганчев. След 10 дни той щеше да навърши 80 години. Политикът е починал тази сутрин.

 

Сливен днес е в траур в памет на 7-годишното момиченце Кристин, което почина, след като бе пребито и изнасилено в село Сотиря.

Тази нощ пожарът край Реброво се е разраснал. Огнището е обхванало и поляна, която е необитаема и теренът до там е изключително труден.

 

Продължават протестите край Шишманци. Жители на селото, а също и на Раковски, Белозем и Стряма блокираха пътната отсечка към завода за отпадъци, съобщава БНР.

 

Страница 1 от 56
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...