Здравни новини, лекарства, болници - 24novini.bg
Здравни новини, лекарства, болници - 24novini.bg

Лина Димитрова

Магистър по "Журналистика" с професионален опит в онлайн медии.

Специализирала "Връзки с обществеността и медия маркетинг" в Лондон.

През първата половина на деня времето ще бъде предимно слънчево. Купеста и купесто-дъждовна облачност ще се развива в следобедните часове главно в Западна и Северна България, сочи прогнозата на НИМХ. 

Овните не трябва да си играят с огъня днес, а Близнаците да намерят нов начин за справяне със задачите. 

Момче на 16 години е потънало в река Дунав край Силистра. Той бил на разходка със свои приятели, но момчето решило да влезе във водата от рибарската стоянка. Течението го понесло и изчезнало. 

 

Днес Националният съвет за тристранно сътрудничество ще се събере днес. 

Националният отбор по волейбол на България за жени победи световния шампион Сърбия в мач от последния турнир във Волейболната лига на нациите, играл се в Нингбо, Китай. 

В последите четири дни – от петък до понеделник по пътищата у нас са загинали 16 души, сочи черната статистика на Държавната агенция за безопасност на движението по пътищата (ДАБПД).

Продължават проверките на къщите за гости след скандалното разкритие за имот на бившия заместник-министър на икономиката Александър Манолоев, построен за хиляди левове и неприемаю туристи.

Равителството в Румъния оцеля след неуспешен вот на недоверие в парламента, съобщиха медиите в страната. 

Дискусията за това как да се формира определен орган никога не е закъсняла. Да, Радев има място в този разговор, но коментарите, които се чуват по темата, са по-скоро партийни.

 

Медицински сестри от Северозападна България се събраха на общ протест във Враца.

 

Медицински сестри от Северозапада излязоха на протест във Враца. Те затвориха главен булевард за около час, което доведе и до спречквания с полицията. 

Пресцентъра на президента Румен Радев разпространи официална позиция по повод твърденията на управляващи, че с ветото на Закона за държавната собственост спира сериозни инфраструктурни проекти, както и медийни публикаци срещу президента.

 

Страница 1 от 276
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...