Здравни новини, лекарства, болници - 24novini.bg
Здравни новини, лекарства, болници - 24novini.bg

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

Хороскопът за седмицата до 12 април: Телецът ще разреши тежък проблем, на Лъва ще му се наложи да взема важни решения, Девите ще преодолеят криза, Рибите ще успокояват изплашени приятели

541 души са заразуните от Ковид-19 към 8,00 ч. днес. Снощи към 17,00 ч. бяха 531 потвърдени случаи на коронавирус у нас по данни на Националния оперативен щаб. Излекуваните са 37, починалите са 20 души. Има нов починал от Пещера, на 75 г. с множество придружващи заболявания.

Всички ще бъдем коронасяни. Искаме да бъдем тествани. Не искам да ми дават моите 1000 лева, а да бъдем тесвани.

 

531 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб, съобщиха от МЗ. Излекуваните са 37, починалите са 20 души.

Шефката на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова обяви преди минути нови мерки за финансови обезщетения на потърпевшите от извънредното положение.

 

Снощи в 17,58 ч. ГЕРБ вкара в проектозакона теглене на дълг от МВФ в размер на 10 млрд. ЕВРО. Борисов и Горанов знаят ли? Да обяснят!

 

Днес до 16:38 ч. е подходящо за уединение, размисъл и да се помолите за себе си и близките си. Трябва да бъдете спокойни, мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Ако сте в кавга с някого, днес има шанс да сключите примирие. Духовното начало на този ден ви позволява да усетите партньора си най-пълно и да получите максимално удоволствие. Решенията, взети в този ден, са най-правилните.След 16:38 ч денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи, за учение и натрупване на информация. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата.

 

Хороскопът за седмицата 6 - 12 април сочи нови хора в живота на Овните, Раците да се пазят от манипулации, Стрелецът мисли за раздяла, в живота на Везните събитията ще се развиват бързо

Аз не помня точно тези дати, не помня точно и да е казвала "коронавирус", но много добре си спомням, когато каза, че ще се появят нови болести, които ще поставят на изпитание човечеството за неговото бъдещо съществуване.

България официално уведоми Съвета на Европа относно обявеното на 13 март извънредно положение, приетия на 23 март Закон за мерките и действията по време на извънредното положение, както и за влезлите на 14 март в сила изменения в Закона за здравето, съобщава МВнР.

Народното събрание подкрепи на първо четене предлаганата от правителството актуализация на бюджета със 123 гласа "за" и 55 "против".

 

Бойко Борисов: Аз върша работа за толкова пари, и се жертвам, и рискувам...

 

Страница 1 от 170
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...