Здравни новини, лекарства, болници - 24novini.bg
Здравни новини, лекарства, болници - 24novini.bg

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

Премиерът Бойко Борисов инспектира изграждането на инфраструктура в селата около Велинград. В село Биркова се изгражда ново училище, а на 24 май Борисов обеща на хората то да е готово до началото на учебната година.

 

На 2 юли ще е горещо и  слънчево, с временни увеличения на облачността над планинските райони, като на отделни места там ще превали.

 

На 1 юли запад-северозападният вятър ще отслабне. Ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността над източните и планинските райони и на отделни места там ще превали.

 

Министър-председателят Бойко Борисов свика работно заседание на Националния оперативен щаб с министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.

 

Пациенти яли месо с изтекла годност, развалени яйца, прокиснало мляко Развалена храна е доставяна за пациентите в едни от най-големите болници в София. Продукти с отдавна изтекъл срок на годност са част от ежедневното меню на лекуващите се в болниците „Ппирогов” и „Шейново”, като и в Националната специализирана болница за физикална терапия и рехабилитация.

На 30 юни, в последния ден на месеца, времето ще е горещо и сухо с температури до 36-38 градуса. През юли минималните температури ще са между 10 и 15 градуса, а максималните между 34 и 39.

Има таен план за удължаване мандата на правителството и Народното събрание с времето на извънредното положение. Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред медиите във Велико Търново.

 

Специализираният наказателен съд остави в ареста двамата висши антимафиоти Цветан Панков и Кирил Ванков, а тяхната подчинена, обвинена, че е била свръзка с наркобандите.

 

Днес, понеделник, 29 юни, отново ще бъде слънчево, около и след обяд – горещо. Ще се появи слаб, в Дунавската равнина – до умерен запад-северозападен вятър.

 

„Има несъразмерност във финансирането на големите и малките общини. Ако загубим малките, ще бъде пагубно, ще загубят и големите“.

 

Зам.-председателят на БСП Кирил Добрев коментира видеото, пуснато в интернет, на което се вижда боят между него и Евгений Белий – политически организатор в „Организационния отдел” на партията.

 

България се характеризира с висока степен на свлачищна и ерозионно-абразионна активност. 2180 свлачища с обща площ около 218 000 дка са регистрирани на територията на България през миналата година.

Страница 1 от 263
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...