Здравни новини, лекарства, болници - 24novini.bg
Здравни новини, лекарства, болници - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Наредбата, с която се въвеждат нови изисквания към софтуера на търговците, сред които в случая попадат и личните лекари, ще създаде ред проблеми на пациентите. Това обявяват в декларация от сдружението на общопрактикуващите лекари в София.

Протест се проведе пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството с искане за оставката на правителството. Получен е сигнал за обгазени хора по време на протеста.

 

Да се въведе образец на сметката за парното с ясни реквизити – какво количество топлинна енергия е начислена на потребителя – за гореща вода, сградна инсталация, общи части, парно - и образецът да е ясен и разбираем за гражданите.

Мая Манолова организира форум за топлоснабдяването във връзка с очакваното ново поскъпване на услугата.

 

Коби Брайънт загина при катастрофа с хеликоптер в Калабасас, Калифорния, днес сутринта, съобщиха от "Майл Онлайн". Смъртта на 41-годишната бивша баскетболна звезда на Лос Анджелис Лейкърс бе потвърдена от Ти Ем Зет.

 

В понеделник в сутрешните часове на места в Западна България ще има условия за поледици.

 

Държавата не може да си позволи да одържави хазарта. Много моля законодателят да не тръгва да нарушава конституцията.

 

Хиляди перничани и подкрепящи ги граждани огласиха площада пред Министерския съвет с викове "Оставка!", "Мафия!" и "Искаме вода, а не боклук!". Протестът иска оставките на Петя Аврамова и Бойко Борисов и е до 22.00 ч., каза говорител на протеста. Протестът беше обявен под мотото "Вода за Перник, вода за България!"

Минерална вода потече от сондаж в двора на 15-то училище "Адам Мицкевич" в столичния квартал "Надежда ", съобщава bTV, като се позовава на изявление на кметската администрация на Йорданка Фандъкова и главния архитект на София Здравко Здравков. Хората от квартала обаче опровергаха, че това е новина, защото старият каптаж с минералната вода е в двора на училището от години. Те се чудят защо екипът на Фандъкова сега "открива топлата вода", след като изворът е в двора на училището от десетилетия и я призовават да не си прави евтин пиар.

Държавата, в лицето на министерството на културата, наказа издателката Нели Стефанова за изданието на „Под игото”, осъвременено лично от нея. Няколоко месеца след като се разрази „буря” в социалните мрежи, „за” и „против” адаптирането на класиката на Иван Вазов, е връчен акт на Стефанова за административно нарушение. Вероятно ще бъде глобена, но не става ясно с колко.

На 24.01.2020 г., по искане на Окръжна прокуратура – Перник съдът е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия И.Г. (на 36 години) заради насилване на 13-годишната му дъщеря.

 

Въоръжен и маскиран с противогаз ограби 1 500 лв от касата на бензиностанция в село Труд, Пловдивско.

 

Страница 1 от 240
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...